T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Huis verkopen zonder makelaar? Think again!

Wil jij je huis verkopen, dan vraag je je misschien af of je dit perse via een makelaar moet doen. Dit is zeker niet het geval, je kunt het ook gewoon helemaal zelf regelen! Een voordeel hiervan is dat je op deze manier kosten kunt besparen. Er staan echter ook heel wat nadelen tegenover, die […]

Lees verder

Woning verkopen & terughuren, hoe werkt dat?

Het is een fenomeen in de huizenmarkt dat de laatste jaren behoorlijk in opkomst is: je woning verkopen om die daarna weer terug te huren. Hoe gaat een woning verkopen en weer terughuren eigenlijk in de praktijk? En waarom doen woningeigenaren dit eigenlijk? Wat zijn voor huizenbezitters de pluspunten van dit bijzondere huizensysteem? Hoe werkt […]

Lees verder

Huis verkopen? Ga voor duurzaamheid!

Duurzaamheid is een groot thema in Nederland, zeker op het gebied van huisvesting. Steeds meer huizen worden voorzien van zonnepanelen en andere manieren om de woning te verduurzamen. Deze verduurzaming kan de prijs van een huis flink doen stijgen bij het verkopen van het huis. Onderstaand een aantal ideeën voor het verduurzamen van uw woning. […]

Lees verder

Huis verkopen? Gebruik deze tips!

Heb jij de knoop door gehakt? Ga jij je huis verkopen? Spannend! Er komt een hoop bij kijken maar het is gelukkig te overzien. Als jij hebt besloten om jouw huis te verkopen dan ben je waarschijnlijk ook zelf opzoek naar een nieuwe woning. Als jij opzoek bent naar een nieuwe woning ben je in […]

Lees verder

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!