M: +31 (0) 6-54391183

T: +31 (0) 591-221683

Makelaar Duitsland

Oost Makelaardij is geen onbekende in het grensgebied van Emmen. Ruim 15 jaar is makelaar Marc Oost werkzaam in het grensgebied, waar het prachtig is om te wonen. Ons netwerk is uitstekend. Wij kennen de lokale overheid goed en zijn goed bekend met de lokale banken en financieringsmogelijkheden.

Oost Makelaardij ontzorgt u graag bij de aankoop van een huis in Duitsland. Door onze uitstekende begeleiding en de goede beheersing van de Duitse taal worden alle barrieres weggenomen. Van bezichtiging tot aankoop en van hypotheek tot oplevering, Oost Makelaardij helpt u van begin tot eind. Punktlich! Zoals dat hoort in Duitsland. En wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Om potentiële kopers van een woning in Duitsland te informeren over alles wat daarbij komt kijken, organiseren wij regelmatig een informatie avond. Tijdens deze avond krijgt u alle informatie mee naar huis om zelf een goede beslissing te maken voor aankoop van een woning in Duitsland. Bekijk het woningaanbod in Duitsland, voor iedereen die een huis wil kopen in Duitsland.

Informatieset “Kopen en Wonen” in Duitsland

Zoeken

Gratis zoekopdracht

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen staat.

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda