T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Financieel

Financieel

Met een hypotheek voor uw droomhuis in Duitsland gaat u een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst. Voor hypotheken en financieringen in Duitsland werken wij samen met enkele onafhankelijke financieel adviseurs, die in uw eigen taal het beste aanbod voor u zullen samenstellen.

Hypotheekadvies op maat

Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel u kunt lenen. Verder is van belang hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn. De financieel adviseur maakt een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden en tijdens het gehele kooptraject biedt de adviseur, in samenwerking met ons, u professionele begeleiding. Van het selecteren van de juiste hypotheek tot het verzorgen van de aktes.

Ruim aanbod hypotheekaanbieders

Onze financiële adviseurs werken samen met diverse geldverstrekkers. Hierdoor kunnen zij diverse hypotheekaanbiedingen voor u berekenen. Het uitgangspunt blijft uiteraard dat het voor u een hypotheek op maat is. Zelfs een financiering van 100% van de koopsom is in de meeste gevallen mogelijk. Ook een financiering van meer dan 100% van de koopsom lukt regelmatig.

Meer info?

Wanneer u meer behoefte heeft aan informatie over Duitsland hypotheken vult u dan nu vrijblijvend het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda