T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Huis verkopen

Uw huis verkopen in Emmen en omstreken? Wij helpen u om uw woning zorgeloos en verantwoord te verkopen. Door onze ervaring in Emmen en omstreken en de kennis van de lokale bevolking, kunnen wij de huizenmarkt gericht benaderen. Wij staan u stap voor stap bij en doen er alles aan om uw huis op professionele wijze te verkopen.

Door persoonlijke gesprekken met u en met geïnteresseerden staan wij u stap voor stap bij en zetten we uw woning goed in de markt.

Huis verkopen

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Wij verkopen de meeste woning tussen enkele dagen en enkele weken en eigenlijk vrijwel altijd voor de vraagprijs.

Hoe verkopen jullie huizen?

Wij maken een complete presentatie met complete professionele fotopresentatie dus. De woning wordt voorzien van aantrekkelijke tekeningen,. We plaatsen de woning op Funda.nl, op alle toonaangevende Duitse site (immopool.de, immowelt.de) en op onze eigen site.

Wat doet een makelaar bij het verkopen van een huis?

In combinatie met ons netwerk en de aanvragen via de sites zoeken wij de meest geïnteresseerde klanten uit welke dan ook nog financieel getest worden of ze de woning kunnen betalen, dus snel op zoek naar de beste kandidaten welke tegen de beste voorwaarden willen kopen. Daarbij wordt de klant qua emigratie ook nog heel goed begeleid zodat de koper zonder twijfel de koop graag snel wil afsluiten.

Ik wil mijn huis verkopen, waar moet ik op letten?

Ieder huis is anders, daarom zijn er voor iedere woning andere aspecten om op te letten. Wij geven onder andere tips omtrent fotografie van de woning en het verhelpen van bepaalde euvels die belangstelling en vraagprijs kunnen drukken.

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!