T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Huis verkopen

Uw huis sneller verkopen? Wij helpen u om uw woning zorgeloos en verantwoord te verkopen. Door onze ervaring in Emmen en omstreken en de kennis van de lokale potentiële kopers, kunnen wij de huizenmarkt gericht benaderen en u perfect adviseren voor een goede overdracht van uw woning. Wij staan u stap voor stap bij en doen er alles aan om uw huis op professionele wijze te verkopen. Zo komt u goed voorbereid voor de dag.

Door persoonlijke gesprekken met u en met geïnteresseerden staan wij u stap voor stap bij en zetten we uw woning goed in de markt. Ieder aannemelijk bod op uw woning wordt voorgelegd waarna wij onderhandelen met de potentiële koper. Soms kan dit tot enkele duizenden Euro’s schelen in de uiteindelijke verkoopprijs. Een huis verkopen tegen de juiste prijs wordt op deze manier wel héél makkelijk.

Huis verkopen

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik mijn huis verkopen?

Wij verkopen de meeste woning tussen enkele dagen en enkele weken en eigenlijk vrijwel altijd voor de vraagprijs. Het bepalen van de vraagprijs doen wij op basis van een groot aantal factoren waardoor wij altijd de waarde perfect kunnen bepalen.

Hoe verkopen jullie huizen?

Wij maken een complete presentatie met complete professionele fotopresentatie dus. De woning wordt voorzien van aantrekkelijke tekeningen,. We zorgen dat de woning te koop staat op Funda.nl en alle toonaangevende Duitse sites (immopool.de, immowelt.de) en op onze eigen site. Zo trekken wij een groot aantal potentiële kopers.

Wat doet een verkoopmakelaar bij het verkopen van een huis?

In combinatie met ons netwerk en de aanvragen via de sites zoeken wij de meest geïnteresseerde klanten uit welke dan ook nog financieel getest worden of ze de woning kunnen betalen, dus snel op zoek naar de beste kandidaten welke tegen de beste voorwaarden willen kopen. Daarbij wordt de klant qua emigratie ook nog heel goed begeleid zodat de koper zonder twijfel de koop graag snel wil afsluiten.

Ik wil mijn huis verkopen, waar moet ik op letten?

Ieder huis is anders, daarom zijn er voor iedere woning andere aspecten om op te letten. Wij geven onder andere tips omtrent fotografie van de woning en het verhelpen van bepaalde euvels die belangstelling en vraagprijs kunnen drukken. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van het energielabel.

Heb ik een notaris nodig bij de verkoop van een woning?

Ja, een notaris is benodigd bij de verkoop van jouw woning. Een notaris is namelijk de enige die bevoegd is voor het overdragen van een woning doormiddel van een leveringsakte.

Wat is een koopovereenkomst

In een koopovereenkomst worden alle voorwaarden van de verkoop van de woning vastgelegd. Denk hierbij aan ontbindende voorwaarden, de prijs van het huis en andere afspraken. Een koopovereenkomst kan worden opgesteld door de makelaar, de koper & verkopen of een notaris.

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda