T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Makelaar Emmen

Dé Makelaar van Emmen? Oost Makelaardij! De huizenmarkt is vandaag de dag volop in ontwikkeling. En dat biedt u verschillende voordelen. Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. Wellicht staat uw droomhuis er binnenkort ook tussen, of u verkoopt in slechts een paar weken uw huidige woning. Door te kiezen voor Oost Makelaardij bent u verzekerd van een betrouwbare partij die ruim 20 jaar ervaring heeft met de huizenmarkt in Zuidoost-Drenthe. Kiest u voor de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning?

Dé makelaar van Emmen voor diverse woningen

Bent u op zoek naar een eerste woning omdat u gaat samenwonen met uw partner? Overweegt u om te gaan verhuizen omdat er gezinsuitbreiding op de planning staat? Of wilt u juist kleiner gaan wonen omdat beide kinderen het huis uit zijn? Wat uw situatie ook is, de makelaar van Oost Makelaardij gaat graag voor u op zoek naar uw ideale woning in Nederland of Duitsland.

Maak gebruik van een aantal handige filterfuncties

Wist u dat u op de website van Oost Makelaardij gebruik kunt maken van een aantal handige filters? Zo vindt u in slechts een paar muisklikken het huis dat volledig bij uw wensen past. Filter op het soort woning, de woonplaats en het budget. Gaat u voor een rijtjeswoning of een appartement? Gaat uw hart sneller kloppen van een moderne of oude woning? En kiest u voor een landelijke of stedelijke omgeving? Wellicht bezoekt u binnenkort met de makelaar een woning in Emmen of daarbuiten.

Laat een gratis waardebepaling uitvoeren

Het is een gunstige tijd voor de huizenmarkt, dus u kunt erover denken om uw huidige woning te gaan verkopen. Ook in dat geval is de makelaar uit Emmen u graag van dienst. U kunt een gratis waardebepaling uit laten voeren, waardoor u een reëel beeld krijgt van wat u kunt vragen voor uw woning.

Taxatie en de verhuur van woningen

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een taxatie en de verhuur van woningen. Vul voor het laten doen van een waardebepaling of voor meer informatie over de taxatie of verhuur van uw woning het online contactformulier in op de website. De makelaar van Oost Makelaardij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda