T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Makelaar Emmen

Dé Makelaar van Emmen? Oost Makelaardij! De huizenmarkt is vandaag de dag volop in ontwikkeling. En dat biedt u verschillende voordelen. Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. Wellicht staat uw droomhuis er binnenkort ook tussen, of u verkoopt in slechts een paar weken uw huidige woning. Door te kiezen voor Oost Makelaardij bent u verzekerd van een betrouwbare partij die ruim 20 jaar ervaring heeft met de huizenmarkt in Zuidoost-Drenthe. Kiest u voor de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning?

Dé makelaar van Emmen voor diverse woningen

Bent u op zoek naar een eerste woning omdat u gaat samenwonen met uw partner? Overweegt u om te gaan verhuizen omdat er gezinsuitbreiding op de planning staat? Of wilt u juist kleiner gaan wonen omdat beide kinderen het huis uit zijn? Wat uw situatie ook is, de makelaar van Oost Makelaardij gaat graag voor u op zoek naar uw ideale woning in Nederland of Duitsland.

Maak gebruik van een aantal handige filterfuncties

Wist u dat u op de website van Oost Makelaardij gebruik kunt maken van een aantal handige filters? Zo vindt u in slechts een paar muisklikken het huis dat volledig bij uw wensen past. Filter op het soort woning, de woonplaats en het budget. Gaat u voor een rijtjeswoning of een appartement? Gaat uw hart sneller kloppen van een moderne of oude woning? En kiest u voor een landelijke of stedelijke omgeving? Wellicht bezoekt u binnenkort met de makelaar een woning in Emmen of daarbuiten.

Laat een gratis waardebepaling uitvoeren

Het is een gunstige tijd voor de huizenmarkt, dus u kunt erover denken om uw huidige woning te gaan verkopen. Ook in dat geval is de makelaar uit Emmen u graag van dienst. U kunt een gratis waardebepaling uit laten voeren, waardoor u een reëel beeld krijgt van wat u kunt vragen voor uw woning.

Taxatie en de verhuur van woningen

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een taxatie en de verhuur van woningen. Vul voor het laten doen van een waardebepaling of voor meer informatie over de taxatie of verhuur van uw woning het online contactformulier in op de website. De makelaar van Oost Makelaardij neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!