T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

van Rechterenlaan 55

Algemeen
 • Woonplaats
  Coevorden
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  tussenwoning
 • Bouwjaar
  1983
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceeloppervlakte
  138 m²
 • Inhoud
  344 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Van Rechterenlaan 55 – Coevorden

In een aantrekkelijke woonstraat in de Buitenvree bieden wij deze keurig onderhouden en recent deels gemoderniseerde tussenwoning aan met aangebouwde berging en overkapping aan voor- en achterzijde van de woning. De woning is in 1983 gebouwd en staat op een kavel van 138 m².

Recent is onder andere de badkamer geheel vernieuwd, is er een nieuwe CV ketel geplaatst (huur), zijn er zonnepanelen geplaatst (huur), is het riool vervangen en is er een nieuwe meterkast geplaatst.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree met overkapping, hal, toilet met hangtoilet, meterkast, ruime tuingerichte woonkamer met directe toegang naar het terras op het zuiden, dichte keuken met prima keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 ruime kinderkamers, moderne badkamer (slechts enkele weken oud!!) met douchecabine met jetstreams, toilet en badmeubel met vaste wastafel.

Tweede verdieping: overloop met witgoedaansluitingen en CV-ketel, vierde slaapkamer.

Extra info:
– nabij meerdere lagere scholen en middelbare school
– voldoende parkeergelegenheid aan voor- en achterzijde
– binnen enkele minuten is het oude stadscentrum van Coevorden bereikbaar
– Coevorden heeft een treinstation
– vanwege de passie voor installatietechniek bij de huidige eigenaar staat de woning installatietechnisch op een heel hoog niveau (buitenverlichting, muziekboxen, internetbesturing e.d.)

Vraagprijs € 169.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 169.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!