T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Reitgaarstrasse 71 – Neuenhaus

Algemeen
 • Woonplaats
  Neuenhaus
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  191 m²
 • Perceeloppervlakte
  2602 m²
 • Inhoud
  876 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Reitgaarstrasse 71 – Neuenhaus Duitsland

Op een fantastische locatie, net buiten Neuenhaus, bieden wij deze zeer vrij en landelijk gelegen geheel gemoderniseerde vrijstaande woning met meerdere bijgebouwen aan. De woning is naar schatting midden vorige eeuw gebouwd, maar in 2015 compleet gemoderniseerd. Het geheel staat op een kavel van 2602 m², is beplant met een prachtig bomenbestand en de oprijlaan is via een sierhek met afstandbediening toegankelijk.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, voorportaal, hal, open opkamer welke als eetkamer wordt gebruikt, toegang naar kleine volledig droge kelder, keuken met moderne zeer hoogwaardige keuken welke in 2015 is geplaatst en voorzien is van hoogwaardige apparatuur van gevestigde merken, tussenhal, vernieuwde badkamer met douche, toilet en vaste wastafel (in de kast aan de buitengevel bevindt zich de gasgestookte CV ketel uit 2015), zeer ruime woon/eetkamer met zicht over de landerijen en voorzien van houtkachel en natuurstenen vloer (voorzien van vloerverwarming), riante ouderslaapkamer.

Eerste verdieping: overloop, ruime slaapkamer met directe toegang tot de luxe moderne badkamer met inloopdouche, toilet, bidet en vaste wastafel, kleine gang naar 2 kinderkamers en aparte kleedkamer.

Aan de linkerzijde van de woning zijn de hondenkamers aangebouwd met een voorportaal en eigen toilet.

De volgende bijgebouwen bevinden zich op het terrein
– herenkamer met werkende houtkachel en smaakvolle plavuizen vloer
– sauna met douche, toilet en witgoedaansluitingen
– ruime dubbele carport
– ruime stenen berging
– houten berging
– houten tuinhuis

Extra informatie:
– de woning wordt op de begane grond verwarmd via vloerverwarming
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2015
– binnen enkele minuten heeft u de stad Neuenhaus bereikt met alle voorzieningen en met een eigen treinstation, waar vandaan vanaf 2024 ook de trein naar Nederland gaat

Vraagprijs € 299.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,8%

Vraagprijs
€ 299.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!