T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Mühlenstrasse 113

Algemeen
 • Woonplaats
  Itterbeck
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1997
 • Woonoppervlakte
  175 m²
 • Perceeloppervlakte
  647 m²
 • Inhoud
  1277 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Mühlenstrasse 113- Itterbeck Duitsland

In een rustige doodlopende straat bieden wij, direct tegen het bos aan gelegen, deze keurige ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage aan. De geheel onderkelderde woning is in 1997 gebouwd en staat op een ruime kavel van 647m². Met een kleine verbouwing is slapen en baden op de begane grond snel te realiseren, de garage is voorzien van een ruime vliering met betonnen vloer.

Deze riante woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal met toegang naar de kelder, toilet met urinoir en wasbakje, ruime woon/eetkamer met plavuizen vloer en toegang naar het terras, grote ouderslaapkamer, bijkeuken welke bijna als badkamer is ingericht, dichte keuken (doordat de woning jarenlang is verhuurd aan één partij wordt de woning zonder keuken aangeboden, huurders hebben de keuken meegenomen)

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 kinderkamers (ouder- en één van de kinderkamers hebben toegang tot het inpandige balkon, tijdloze badkamer met ligbad, douche, dubbel vaste wastafel en toilet.

Kelder: 5 ruimten, tevens via garage te bereiken

Extra info:
– inmiddels aangesloten op glasvezelnetwerk
– slecht enkele minuten van de grens gelegen
– fantastische plek direct aan het bos aan een rustige straat
– zeer stabiel gebouwd
– woning dient van binnen geschilderd te worden

Vraagprijs € 255.000, — k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 255.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!