T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Kiesstrasse 1 – Hoogstede

Algemeen
 • Woonplaats
  Hoogstede
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1954
 • Woonoppervlakte
  175 m²
 • Perceeloppervlakte
  5000 m²
 • Inhoud
  975 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Kiesstrasse 1 – Hoogstede Duitsland

Op een heerlijke plek in het landelijke gebied van Hoogstede bieden wij deze doorlopend gerenoveerde woonboerderij met 0,5 HA eigen met daarop een fruit- en eikenbomenbestaand, daarbij wordt er 0,5 HA tegen een geringe pacht als sinds mensenheugenis bij gepacht. De woonboerderij is origineel 1954 gebouwd, met op verschillende plekken in het huis de originele balken nog in het zicht, maar vooral de laatste jaren gemoderniseerd en zijn onder andere de muren nageïsoleerd.
De woonboerderij is perfect voor het houden van paarden, op de kavel bevinden zich meerdere weiden, er is de beschikking over 2 paardenboxen en hooiopslag.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hoofdingang, in de voormalige deel is nu de woonkamer met balken in zicht gelegen met houtkachel en grote ramen, badkamer met toilet, douche en wastafel, tussenhal, achterentree, dichte keuken met inbouwkeuken in lichte kleurstelling voorzien van diverse apparatuur, voormalige ouderslaapkamer welke nu als zitkamer (Kaminzimmer) wordt gebruikt, ruime slaapkamer.

Eerste verdieping: overloop, kleine werkkamer, 2 kinderkamers, moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.

De woning is deels onderkelderd met 2 ruimten.

Extra info:
– oude aardappelkelder aanwezig
– naast de woning is een werkruimte van ca 18 m²
– blokhut van 25 m²
– garage van 50 m²
– muur van de woning is nageïsoleerd
– aangesloten op glasvezelnetwerk
– de Kleinkläranlage voldoet aan de nieuwste eisen

Vraagprijs € 420.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 420.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!