T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Holenduif 28

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  verspringend
 • Bouwjaar
  1992
 • Woonoppervlakte
  113 m²
 • Perceeloppervlakte
  250 m²
 • Inhoud
  420 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Holenduif 28-Emmen

In de geliefde wijk Rietlanden bieden wij in een rustige straat deze verrassend lichte en speels ingedeelde PATIO-BUNGALOW met garage en slaapkamer op de begane grond aan.
Deze ruime en nette woning ligt in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving en is recent voorzien van een geheel nieuw dak, een heerlijke pelletkachel en nieuwe vloeren op de begane grond.

Indeling: hal, toilet, ruime slaapkamer, lichte tuingerichte woonkamer met deur naar terras en patio, eenvoudige open keuken.

1e Verdieping: overloop, drie slaapkamers (een van de drie slaapkamers wordt nu gebruikt als CV-kamer en heeft aansluitingen voor het witgoed) en eenvoudige, maar nette badkamer voorzien van douche, 2e toilet en vaste wastafel.

Extra info:
– de achtertuin op het zuiden biedt veel privacy
– recent gelegde moderne laminaatvloer in woonkamer
– de woning is volledig geïsoleerd en is onderhoudsarm (geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele
beglazing)
– in 2015 is dakbedekking geheel vernieuwd
– de woning is 1992 gebouwd en staat op een kavel van 250 m²

Vraagprijs € 215.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 215.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!