T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Hauptstrasse 18

Algemeen
 • Woonplaats
  Hoogstede
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1974
 • Ligging
  Aan drukke weg
  In centrum
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceeloppervlakte
  982 m²
 • Inhoud
  620 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Hauptstrasse 18 – Hoogstede

Op loopafstand van alle voorzieningen (apothee, bank, supermarkt, etc.) bieden wij dit aantrekkelijk geprijsde object, dat wil zeggen deze bungalow met aangebouwde, maar toch verder van elkaar gescheiden tandartspraktijk welke op dit moment voor langere tijd verhuurt wordt aan.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om voor u een huurder te vinden voor de bungalow zodat het puur als investering wordt aangekocht, maar ook de mogelijkheid om de praktijk uw woonlasten te laten betalen is een erg aanlokkelijke optie. De praktijk is ook eenvoudig als woonhuis weer te gebruiken dus in de toekomst voor dubbele bewoning of te verhuren als woonhuis.

De foto’s in de brochure zijn enkel van de bungalow, de indeling van de praktijk ziet u op de plattegrond en de vooraanzicht foto ( het witte gebouw) is dus de praktijk.

De bungalow is als volgt ingedeeld.

entree, hal, toilet, ruime woonkeuken met nette inbouwkeuken, woon/eetkamer met houtkachel met toegang tot de wintergarten (tuin op het westen), 2 ruime slaapkamers, badkamer met whirlpool, inloopdouche, wastafel en toilet, bijkeuken met wasmachine op hoogte en met deur naar (overdekt) terras, tuin met veel privacy!

Extra info:
– woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2000
– woning is deels onderkelderd met 3 ruimten met stahoogte
– ca 10-15 autominuten van Coevorden en Schoonebeek
– veel voorzieningen in het dorp

Vraagprijs € 185.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 185.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!