T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Gosebrockstraße 12

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  189 m²
 • Perceeloppervlakte
  732 m²
 • Inhoud
  995 m³
 • Aantal kamers
  7
Omschrijving

Gosebrockstraße 12 – Haren Altenberge Duitsland

Heerlijk landelijk gelegen met blijvend uitzicht over de weides en akkers en op slechts enkele kilometers van de grens bieden wij deze grotendeels gemoderniseerd vrijstaande woning met aangebouwde garage en vrijstaande houten overkapping aan. De woning is in 1965 gebouwd, in de jaren 80 en vooral na 2008 voortdurend gemoderniseerd en staat op een ruime omsloten kavel van 732m² op het noordwesten met een nette en verzorgde tuin.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, ruime hal, modern toilet, ruime werkkamer, riante ouderslaapkamer met aankleedkamer en eigen luxe en moderne badkamer met inloopdouche, toilet en badmeubel met dubbel waskom, gezellige woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de landerijen en in de winter de warmte van een behaaglijke houtkachel, ruime woonkeuken met keurige inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, achteringang c.q. bijkeuken die recent geheel is gemoderniseerd.

Eerste verdieping: overloop, 4 zeer ruime slaapkamers variërend van 14 tot bijna 20 m², prima badkamer met toilet, badmeubel en inloopdouche.

De woning is circa voor de helft onderkelderd en als volgt ingedeeld.

Kelder: overloop, CV-ruimte, opslagruimte olietanks, 2 ruime bergingen

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een oliegestookte CV ketel uit 2008
– ca. 10 autominuten van het centrum van Ter Apel gelegen met alle alle winkels en middelbare school
– ideale woning voor groter gezin of met oudere kinderen
– de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk
– aan de voorzijde, de linker oprit en de rechteroprit is er parkeerplaats voor 6 auto’s

Vraagprijs € 235.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 235.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!