T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Georgstrasse 25

Algemeen
 • Woonplaats
  Twist
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Woonoppervlakte
  199 m²
 • Perceeloppervlakte
  859 m²
 • Inhoud
  650 m³
 • Aantal kamers
  7
Omschrijving

Georgstrasse 25 – Twist Duitsland

Op ca 10 minuten van de grens bieden wij in het geliefde dorp Twist deze ruime vrijstaande woning met meerdere garages aan. De woning is oorspronkelijk in 1955 gebouwd, maar in 1976 compleet gesaneerd, daarna regelmatig gemoderniseerd. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 859 m². De woning is tevens geschikt voor wonen werken en heeft 2 eigen ingangen (vroeger was het een apotheker en dierenarts).

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree met ruime hal met bijzonder trappenhuis met marmeren trap, ruime woon/eetkamer welke door een schuifdeur gescheiden kunnen worden en is voorzien van houtkachel voor de behaaglijke warmte in de winterdag, eetgedeelte van de keuken, dichte keuken met inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur en toegang tot het overdekte terras. Via de hal loopt de trap naar de kelder met 4 ruimten met onder andere de wasruimte en grote voorraadruimte.

Eerste verdieping: overloop, separaat toilet, 5 slaapkamers waarvan 3 groter zijn dan 15 m².

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2010
– de zolder is geheel beloopbaar
– warm water wordt verzorgd via zonnecollectoren op het dak

Vraagprijs € 179.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 179.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!