T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Dorpshuiswijk NZ 68

Algemeen
 • Woonplaats
  Zwartemeer
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1956
 • Woonoppervlakte
  129 m²
 • Perceeloppervlakte
  2120 m²
 • Inhoud
  458 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Dorpshuiswijk NZ 68 – Zwartemeer

Op een heerlijke plek aan de rand van Zwartemeer met blijvend vrij uitzicht over de akkers en de velden bieden wij deze keurige vrijstaande woning met vrijstaande schuur en garage aan op een riante kavel van maar liefst 2120m² groot. De woning is in 1956 gebouwd, is de laatste jaren telkens gemoderniseerd en is voorzien van dak- en muurisolatie en dubbele beglazing.

Het is gelegen aan een rustig landweggetje tussen de dorpen Zwartemeer en Klazienaveen. Aan de horizon zie je het unieke natuurgebied Bargerveen. Langszij het huis loopt de rivier De Runde, een van de weinige waterlopen in dit gebied.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan zijkant, hal toilet, tussenhal, ruime woonkamer met zich over de landerijen en voorzien van keurige laminaatvloer, open woonkeuken met de keurige moderne inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur en houtkachel. Op de vloer ligt een een fraaie parketvloer. Via de keuken kom je via de achterhal in de uitbouw met bijkeuken en de slaap/werkkamer met 2e achterhal.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers ( 2 met vaste kasten), moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en vaste wastafel

Buitenruimte: de oprit en een deel van het terrein is bestraat, de tuin is omheind en bestaat voor het grootste gedeelte uit grasveld. Op het terrein staat een ruime, eenvoudige schuur (bijna 100 m²) die als volgt is ingedeeld. Ingang aan de voorzijde, schuur met kasten, berging, hobbyruimte en toilet, het aangebouwde gedeelte is als diepe garage (10×3) uitgevoerd.

Extra informatie:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte HR combi CV ketel van Nefit uit 2018 en een houtkachel in de keuken
– goede verbindingen naar Duitsland en Klazienaveen
– meerdere voorzieningen in het dorp zijn op fietsafstand te bereiken
– de woning is in het verleden voorzien van nieuwe dakpannen
– deels kunststof draai/kiepkozijnen
– inclusief houten chalet/blokhut

Vraagprijs € 285.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 285.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!