T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Dorfstrasse 1

Algemeen
 • Woonplaats
  Weener
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1977
 • Ligging
  Aan water
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  444 m²
 • Perceeloppervlakte
  64144 m²
 • Inhoud
  2500 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Dorfstrasse 1 – Weener

Landgoed met 2 vrijstaande woningen op 1 perceel!!

Op een kavel van maar liefst 6,5 HA groot bieden wij deze unieke locatie aan met een weide, bosgedeelte, grote visvijvers, biotoop en weidegrond. Via de entree met een imposant elektrisch bedienbaar hekwerk is de riante en hoogwaardig afgewerkte hoofdwoning (bouwjaar 1977) met onder andere een recent aangebouwde serre en 3 vrijstaande garages en een parkachtige tuin te bereiken. De hoofdwoning is geschikt voor dubbele woning met een schitterend appartement op de verdieping. Direct aan de vijver verder op het perceel staat het in 1981 gebouwde “Fischhaus” welke in 2006 grotendeels is gemoderniseerd.

De hoofdwoning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, toilet, garderobe, woonkamer met grote raampartijen met zicht op de vijvers, dichte keuken met prima inbouwkeuken, slaapafdeling met 2 slaapkamers en werkkamer, wellness gedeelte met rustruimte, sauna en sanitaire voorzieningen, grote eetkamer met mogelijkheid om grote groepen (jachtkamer, familieruimte) te ontvangen, bijkeuken. De kleine kelder is in 3 ruimten opgedeeld waaronder een CV ruimte.

Eerste verdieping: overloop, woonkamer met fantastische balkon, zitkamer (Kaminzimmer), slaapkamer, keuken met eenvoudige inbouwkeuken, berging en badkamer.

De gehele hoofdwoning heeft een woonoppervlakte van meer dan 350 m².

Het “Fischhaus”, welke direct aan het water ligt, is als volgt ingedeeld.

Begane grond: hal, toilet, keuken en woonkamer met houtkachel en met heerlijk zicht direct op de vijvers

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, kinderkamer, berging en badkamer. De gehele eerste verdieping is in 2006 gemoderniseerd.

Extra info:
– de beide woningen zijn voorzien van een gasgestookte CV ketel
– eigen bronnen op het terrein
– houten terras bij het Fischhaus
– binnen enkele minuten is Autobahn A31 naar Nederland te bereiken

Vraagprijs € 885.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 4,17%

Vraagprijs
€ 885.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!