M: +31 (0) 6-54391183

T: +31 (0) 591-221683

Referenties

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Laat hier weten hoe u de begeleiding van Oost Makelaardij heeft ervaren, zodat onze diensten volledig op uw wensen aansluiten.


Oost makelaardij: Marc en Claudia de twee beste makelaars waar wij tot nu toe mee te maken hebben gehad. Bij elke vraag geldt 24/7 zo snel mogelijk antwoord via telefoon of whatsapp. Zeer professionele begeleiding, maar toch erg laagdrempelig en begripvol naar de klanten toe. En zoals verwacht erg snel het huis verkocht.. (4 maand) Want een snelle verkoop stond bijna bij alle reviews die wij vooraf gelezen hadden over Oost makelaardij.

Geschreven op 6 december 2017, Vaart ZZ 190 Nieuw-Amsterdam


Fijne makelaar.marc is niet te beroerd om wat extra te doen.Duidelijk en persoonlijk dat spreekt ons aan.

Geschreven op 14 maart 2017, Hendricus Krijthestraat 40 Coevorden


Oost makelaardij heeft ons huis snel verkocht en zeer goed geholpen met de aankoop van de nieuwe woning.
Wij zouden Oost makelaardij ook zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Geschreven op 8 maart 2017, Posthoorn 41 Barger-Compascuum


Zeer kundige en pro-actieve makelaar. Prima communicatie en altijd snelle reactie vragen via mail en telefoon. Absolute aanrader!

Geschreven op 4 januari 2017, Dobbenwal 17 Assen


zeer tevreden over deze makelaar. zou hem bij iedereen aan raden. heeft verstand van de nederlandse en Duitse markt.

Geschreven op 21 december 2016, Oude Dordsedijk 27 Klazienaveen


Zowel met Marc als met Claudia is het zeer prettig samenwerken. Het lijkt wel of ze dag en nacht aanwezig zijn, je kunt ze altijd bereiken. Als we nog eens verhuizen zal dat zeker via makelaardij Oost gaan. Groeten Fred en Maud
Geschreven op 9 december 2016, aankoop Europaweg 177 Schoonebeek


Marc Oost is nadat we hem telefonisch benaderd hadden bij ons thuis geweest om e.e.a. door te spreken. Wij hadden voor Oost Makelaardij gekozen omdat we naar Duitsland willen verhuizen en ook op de Duitse markt is Oost makelaardij goed bekent en wordt er erg gewaardeerd. Vanaf het begin een zeer prettige omgang beleefd met Marc, zijn vrouw Claudia en alle mensen die verder bij de verkoop (en aankoop) zijn betrokken. No nonsens en ze staan voor wat ze zeggen en komen hun afspraken na. Ons huis zou naar inschatting van Marc binnen 3 a 4 maanden worden verkocht en inderdaad het heeft uiteindelijk nog geen maand te koop gestaan. We hebben inmiddels ook een ander huis weer gekocht, ook via Makelaardij Oost en ook de aankoop is tot nu toe geheel naar wens verlopen. De bekendheid op de Duitse woningmarkt en de waardering welke Duitse makelaars voor Marc Oost hebben heeft ons een woning opgeleverd waar we naar op zoek waren. Mochten wij ooit nog weer een makelaar nodig zijn en de familie Oost is nog op de markt, zoeken wij niet verder.

Geschreven op 21 november 2016, E E G laan 81 Coevorden


goed in overleg en afspraken naar komen . dat is belangrijk en der van uit gaan dat het goed is dat is een fijn gevoel

Geschreven op 10 oktober 2016, Dalerstraat 51 Erm


De kwaliteit van Oost Makelaardij is naar onze mening, het persoonlijke en laagdrempelige contact. Ook buiten kantoortijden zijn ze goed bereikbaar. Wij werden direct van alle ontwikkelingen op de hoogte gebracht. Onze woning is zeer snel verkocht.

Geschreven op 20 september 2016, Vinkenveld 42 Emmen


Mark Oost Makelaardij heeft ons huis verkocht en tijdens dat proces hebben we hem gevraagd of hij ons ook wilde helpen bij de aankoop van een andere woning. We zijn met elkaar een avontuur aangegaan. Het verliep fantastisch! Als Mark Oost niet bij de aankoop van deze woning betrokken was geweest, weten wij niet zeker of we de nieuwe eigenaren van dit pand waren geworden. Het was voor ons als ‘toekomstige eigenaren’ van een nieuwe woning mooi om te ervaren hoe tevreden en trots een makelaar ook kan zijn als het lukt. De goede onderlinge communicatie en afstemming zijn hierin de sleutelwoorden. Mark Oost bezit het vermogen om aan te voelen waar een (toekomstig) eigenaar wederom een ‘thuis’ kan vinden. Dat is een prachtige eigenschap van een makelaar!

Geschreven op 19 september 2016, aankoop Brink 16 Sleen


Het contact met de makelaar verliep vanaf het allereerste begin zeer prettig en ontspannen. Mark Oost neemt de moeite om het proces van verkoop goed door te nemen en doet een gedegen marktonderzoek. Dat was zeer goed. Toen het huis ‘te koop’ kwam te staan, ging het razendsnel met de bezichtigingen en biedingen en hadden we voortdurend contact. Ook dat verliep professioneel. Het huis hebben we snel weten te verkopen. Het was een mooi, goed en zeer deskundig doorlopen proces met een goede fotograaf, een goed makelaarskantoor en met een prachtig resultaat. We zijn zeer tevreden klanten! Zo tevreden zelfs dat we tijdens dit proces aan Mark Oost hebben gevraagd of hij ons wilde helpen met de aankoop van een andere woning. En ook dat is meer dan succesvol gebleken!

Geschreven op 19 september 2016, Bieslooktuin 8 Emmen


dhr Oost is betrokken bij ons als klant. Hij heeft zich goed voorbereid voor het eerste contact, dat geeft een indruk van zijn werkwijze. Deze is bevestigd gedurende het verdere traject. Prettig persoon om mee samen te werken en ik heb gemerkt dat er ook achter de schermen mensen werken met dezelfde cliëntgerichtheid.

Geschreven op 18 augustus 2016, Kanaalweg-West 29e Bergentheim


We zijn zeer blij met deze makelaar. Wij wilden het huis snel verkopen, en dat heeft de makelaar waar gemaakt.

Hij heeft goede adviezen gegeven voor het koopklaar maken van het huis. , en een goede inschatting gegeven voor de verkoopprijs. Tijdens de onderhandeling met de koper heeft hij ervoor gezorgd dat er niet veel van de prijs werd afgeweken.

Wij ervaarden het als positief dat deze makelaar niet een hele grote portefeuille heeft aan te verkopen huizen. Hij kon daardoor goede persoonlijk aandacht geven aan de verkoop.

Geschreven op 15 juli 2016, Saffierdreef 18 Emmen


werkt goed en reageert ook snel als er vragen zijn. wij hebben regelmatig contact gehad en al moet je de voicemail inspreken, belt hij je zo spoedig mogelijk ook terug. hij is ook niet te beroerd om even langs te komen en zo dingen duidelijk met elkaar af te spreken.

Geschreven op 2 mei 2016, Gerrit Woltersomstraat 18 Coevorden


Mijn makelaar is en man met kennis van zaken. Hij besteedde veel tijd aan voorlichting en gang van zaken.
Het contact was erg goed.
Fouten zijn er niet gemaakt.
Een bijzonder aardig en vriendelijke man zonder poeha!
Mede met medewerking van Mw Oost is deze makelaardij zeer aan te bevelen .Zeer klantvriendelijk
bedrijf.

Geschreven op 22 april 2016, Hofakkers 56 Annen


Het betreft hier een makelaar die zeer vriendelijk is, en duidelijk/helder is over de manier zoals deze te werk gaat zodat het allemaal goed te begrijpen valt. Dat bedoel ik dan zowel persoonlijk, als telefonisch en via e-mail of zelfs via Whatsapp!

De inzet van deze makelaar is gewoon geweldig, ik had letterlijk het gevoel dat deze al het mogelijke deed om zo snel mogelijk tot een verkoop te komen. Indien nodig werd er zelfs ’s avonds contact gehouden om afspraken te maken of andere zaken te regelen.

Echt een aanrader!

Geschreven op 22 april 2016, Varenkamp 87 Emmen


Onze makelaar Oost is zeer vakkundig, professioneel, betrokken, duidelijk en overzichtelijk geweest. Wij werden regelmatig op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Geschreven op 30 maart 2016, De Garven 10 Klijndijk

Wij zijn zeer tevreden over Marc. Hij heeft ons huis gekocht voor de prijs waarmee wij wilde beginnen met bieden. Communicatie verliep goed, werden snel terug gebeld. Ook via de app snel antwoord. BEDANKT Marc voor de goede service en het warme gevoel van welkom zijn.

Geschreven op 18 december 2015, aankoop Toermalijdreef 66 Emmen


Alles ging prima , we zijn zeer tevreden en zullen de Hr Oost zeker aanbevelen . Zowel bij de verkoop van mijn woning ,als bij de aankoop van mijn nieuwe woning.

Geschreven op 24 november 2015, aankoop Tellinghof 4 Gieten


Een welverdiende dikke 10 voor deze makelaar! Marc en Claudia Oost zetten zich met enthousiasme en gedrevenheid in om de aankoop van deze woning tot een succes te maken. Op welk moment dan ook staan zij klaar om een antwoord op vragen te geven of te onderhandelen met de verkopers. De door ons gekochte woning is scherp aangekocht door de inzet van Marc. Wij waren al uitermate tevreden over deze makelaar bij de verkoop van onze eigen woning, maar ook als aankoop-makelaar heeft Marc duidelijk bewezen vakkundig en accuraat te zijn!

Geschreven op 16 november 2015, aankoop Stichtingstraat 13 Zwartemeer


Ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij Oost Makelaardij. Ze zijn attent, vertrouwbaar, duidelijk en hebben goede communicatie. Ze hebben mijn huis heel snel kunnen verkopen, en ik ben heel dankbaar. Het was de juiste keuze om met Oost Makelaardij te gaan.

Geschreven op 6 september 2015, Mevr. Wong


deze makelaar doet wat de andere makelaars beloven !

hardwerkend geen 8 tot 5 mentaliteit
betrouwbaar, klantgericht, serieus met een vriendelijke uitstraling

Geschreven op 3 september 2015, Mevr. van der Lei


Wij hebben voor Oost makelaardij gekozen, omdat wij goede ervaringen hadden bij een bezichtiging van een woning. Oost wist allerlei details over de woning te vertellen, de foto’s zagen er goed en professioneel uit en de sfeer was ongedwongen. Bij onze eigen woning hebben wij Oost makelaardij als prettig ervaren. Allereerst hebben wij goede gesprekken gehad over de verkoop, de woningwaarde en was er veel ruimte om vragen stellen en beantwoord te krijgen. Er werden professionele foto’s gemaakt. Wat wij verder als prettig heb ervaren zijn de korte lijnen, het snel beantwoorden van vragen, de snelheid waarmee de woning in de verkoop kwam en het goede contact.

Geschreven op 28 juli 2015, Mevr. Lippolt


Oost makelaardij doet niet uit de hoogte

hij is altijd bereikbaar en je krijgt altijd antwoord
Voor de rest is deze makelaar een uit duizenden
Hij is wel aan het werk voor je terwijl anderen
Gewoon zitten te wachten
Oost makelaardij daar kunnen andere makelaars nog wat van leren

Dhr. Schaap, 2 januari 2015


Top makelaar. Goeie ideeën met super resultaat. Huis stond al 5 jaar te koop en nu binnen twee weken verkocht! Aanrader dus!

Mevr. Wever

Ik heb de begeleiding van de verkoop van mijn woning van Oost makelaardij als zeer positief ervaren. Gelijk al werd mij duidelijk verteld waar ik aan toe was met de verkoop en wat mijn kansen waren met bepaalde vraagprijzen van de woning. Geen valse hoop, maar gewoon recht toe rechtaan. Na het eerste gesprek werden al gauw foto’s gemaakt en stond mijn huis zo op de juiste kanalen om iedereen duidelijk te maken dat mijn huis te koop stond. Al snel had ik een kijker die na twee bezichtigingen is gaan bieden. Tussen de biedingen zat redelijk wat tijd en daar is Marc zeer prettig op ingesprongen door wat druk te leggen bij de koper. Ook nadat de financiering bij de koper wat stagneerde heeft Marc degelijk en gewenst advies gegeven in de verdere te nemen stappen. De koop is inmiddels rond en ik kan niets anders zeggen dat ik Oost makelaardij zeker aan kan raden aan iedereen die zijn huis wil verkopen inde toekomst!

Mevr Van der Sluis


Oost makelaardij werkt zeer accuraat.

Vanaf de eerste kennismaking geeft Marc je vertrouwen. De inschatting voor zowel verkoop als aankoop was to the point. Hoewel het in deze moeilijke tijd heel spannend is om een woning te verkopen dan wel te kopen, geeft Marc je zoveel moed dat je elke nacht rustig kunt slapen. Bovendien wordt alles uit en te na uitgelegd en verklaard. Steeds neemt hij alle tijd voor zijn cliënten. Mocht je daarna toch nog vragen of onduidelijkheden tegenkomen, kun je altijd contact met hem opnemen. Zelfs ’s avonds en ook op zaterdag kan men bij hem terecht en hij staat je steeds vriendelijk te woord. Afspraken worden nagekomen en Marc is altijd op tijd aanwezig op een afspraak. Zijn motto is dan ook: Ik wacht liever tien minuten voor een afspraak dan dat men één minuut op mij moet wachten. Voor, tijdens en ook na de verkoop respectievelijk aankoop is hij voor ons een grote steun geweest.

Kortom: Wij kunnen Oost makelaardij bij een ieder ten zeerste aanbevelen! (en zullen dat ook zeker doen)

Doina en Hijlke Klaren

Zoeken

Gratis zoekopdracht

Zoek nu direct in ons aanbod en kijk of uw droomhuis er tussen staat.

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda