T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Zum Gewerbegebiet 2- Haren Rütenbrock

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren rütenbrock
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1955
 • Woonoppervlakte
  140 m²
 • Perceeloppervlakte
  1283 m²
 • Inhoud
  536 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Zum Gewerbegebiet 2 – Haren Rütenbrock DUITSLAND

In een rustige woonstraat aan de buitenzijde van het dorp met uitzicht over de landerijen gelegen vrijstaande woning met vrijstaande garage en berging. De woning welke in 1955 gebouwd is staat op een riante kavel van maar liefst 1283 m² met schitterende parkachtige tuin waar het heerlijk vertoeven is.
Alhoewel de woning door de jaren heen netjes is onderhouden dient deze volledig te worden gemoderniseerd.

Indeling begane grond: entree, hal, slaapkamer, woon- eetkamer met houtkachel, voormalige werkkamer welke nu een badkamer in voorbereiding betreft, dichte keuken met eenvoudig keukenblok, achterhal met toegang naar wasruimte en badkamer met toilet, vaste wastafel en douche in zitbad.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, via kinderkamer wordt de derde slaapkamer bereikt, berging met mogelijkheid voor extra kamer.

De woning wordt verwarmd via een oliegestookte Buderus CV ketel uit 1997, deze bevindt zich in de kleine kelder met gewelvenplafond.

Extra info:gehele woning voorzien van kunststof kozijnen, overdekt terras aan achterzijde, op fietsafstand van de voorzieningen in het dorp, ca 5 autominuten van de grens gelegen.

Vraagprijs € 142.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,80%

Vraagprijs
€ 142.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!