T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Wilsumerstrasse 59

Algemeen
 • Woonplaats
  Emlichheim
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1950
 • Ligging
  Aan drukke weg
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  154 m²
 • Perceeloppervlakte
  7000 m²
 • Inhoud
  725 m³
 • Aantal kamers
  7
Omschrijving

Wilsumerstrasse 59 – Emlichheim

Ongeveer een kilometer buiten Emlichheim op de weg naar Wilsum bieden wij deze zeer vrij gelegen vrijstaande woning met mogelijkheid voor dubbele bewoning aan. De woning met aangebouwde serre, 3 aan elkaar gebouwde vrijstaande garages, dubbele carport, riant tuinhuis (nu als partyraum ingericht) en schuur staat op een kavel van ca. 7000 m². Het achterste gedeelte is gebouwd in ca 1950, het voorste gedeelte is er in 1984 bij aangebouwd.

De woning is als volgt ingedeeld.

Woning I (voorzijde):

Begane grond: entree, hal, toilet, woonkeuken met werkelijk keurige inbouwkeuken met verschillende apparatuur van Siemens, woonkamer met toegang tot serre met zonnewering, bijkeuken met deur naar terras.

Eerste verdieping:overloop, ouderslaapkamer met toegang naar overdekt terras, kinderkamer, 3e slaapkamer (nu kleedkamer), luxe afgewerkte moderne badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Woning II (achterzijde)

Begane grond: entree, hal, toilet, dichte keuken met oudere inbouwkeuken, eetkamer, woonkamer met deur naar buiten, oudere badkamer

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, kinderkamer, berging (via deze berging is eenvoudig een doorgang naar woning I te creëren)

Op de begane grond van Woning II bevindt zich een kleine kelder.

Extra informatie:
– zeer vrij gelegen
– 2 grote carports
– bijgebouw van 6×20 meter
– de woningen worden verwarmd via gasgestookte CV ketels (Wolf 2010, Vaillant 2011)
– aan de zijkant van de woning bevindt zich een comfortabel ingericht saunahuisje
– 1,5 HA eventueel bij te kopen.

Vraagprijs € 179.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 179.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!