T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Wilhelminastraat 97 D

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Bouwjaar
  2010
 • Ligging
  In centrum
 • Woonoppervlakte
  86 m²
 • Perceeloppervlakte
  0 m²
 • Inhoud
  255 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Wilhelminastraat 97 D – Emmen

In het centrum van Emmen bieden wij op de bovenste (vierde) verdieping van het geliefde appartementencomplex “De Oude Drukkerij” dit werkelijk keurige 3-kamer appartement aan. In de kelder van het complex beschikt dit appartement over een eigen berging en een eigen parkeerplaats.

Het appartement is als volgt ingedeeld.

Entree, hal, 2 prima slaapkamers, badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met vaste wastafel, berging met CV opstelling en witgoedaansluitingen, separaat toilet, heerlijke lichte woonkamer met open keuken met keurige inbouwkeuken voorzien van apparatuur, balkon.

Dit appartement is gelegen op de bovenste (4e) verdieping van het complex en bevindt zich aan de westzijde (achterkant) van het gebouw. Naast een balkon op de westzijde heeft dit appartement ook een dakterras van ca. 15 m2 aan de oostzijde.

Extra info:
– actieve en gezonde VvE
– Servicekosten € 145,56 per maand
– voorzien van aluminium kozijnen
– zeer centraal gelegen nabij het prachtige winkelcentrum van Emmen met het nieuwe dierenpark, het
nieuwe theater, winkels en overige voorzieningen op loopafstand

Vraagprijs € 259.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 259.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!