T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Volzeler Mühlenweg 47 – Emlichheim

Algemeen
 • Woonplaats
  Emlichheim
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1983
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  185 m²
 • Perceeloppervlakte
  900 m²
 • Inhoud
  1350 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Volzeler Mühlenweg 47 – Emlichheim

Opnieuw bieden wij in een van de meest geliefde buurten van Emlichheim een ruime vrijstaande woning aan ditmaal met riante garage welke plaats biedt aan maar liefst 4 auto’s. De woning is in 1983 gebouwd, erg netjes onderhouden en biedt de mogelijkheid om volledig te wonen op de begane grond. Verder zijn afgelopen jaren het schilderwerk rondom, de keuken, badkamer, CV ketel toilet opgefrist of vervangen. De woning staat op een ruime kavel van 900 m² met een verzorgde tuin en veel privacy.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, toilet, ruime woonkamer met toegang naar de serre (zowel serre als woonkamer meten ca 38 m²), dichte keuken met complete inbouwkeuken met onder ander een gaskookstel en natuurstenen blad, CV ruimte, bijkeuken en achteringang. Aan de andere kant van de woning bevindt zich het slaapgedeelte met een grote slaapkamer met een deur naar buiten, een ruime slaapkamer met douche en wastafel, een kinderkamer/werkkamer en een badkamer met dubbele wastafel, douche, grote spiegel en ligbad.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer, zolderruimte van ca 60 m² met 2 balkons en met de mogelijkheid om extra kamers te creëren

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2009

Vraagprijs € 299.900,- k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 299.900 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!