T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Veldhausenerstrasse 12-Neuenhaus

Algemeen
 • Woonplaats
  Neuenhaus
 • Land
  Duitsland
 • Bouwjaar
  2000
 • Ligging
  In centrum
 • Woonoppervlakte
  83 m²
 • Perceeloppervlakte
  0 m²
 • Inhoud
  440 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Veldhausenerstrasse 12-Neuenhaus-DUITSLAND

In het centrum van Neuenhaus, DUITSLAND,bieden wij dit ruime moderne en lichte 3-kamer appartement ter grootte van 83m² aan met loggia, dakkapel en een zolderruimte op de verdieping met uitbreidingsmogelijkheden. Op de begane grond bevindt zich de berging en aan de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerplaats voorhanden. Bouwjaar 2000, dus volledig geïsoleerd en het appartement verkeert in een zeer goede conditie.

Het appartement is als volgt ingedeeld: entree, hal, gang met toilet en aansluiting voor witgoed, ruime lichte woon/eetkamer met loggia en dakkapel en voorzien van een keurige parketvloer, dichte nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, keurige complete badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, dubbele vaste wastafel en toilet, ruime ouderslaapkamer (14,5 m²) en prima kinderkamer (12 m²)

Extra info:
– maandelijkse kosten € 140,– inclusief verwarming
– uitbreiding zolderruimte mogelijk na toestemming van de beheerder
– evt. als beleggingsobject aan te kopen
– op loopafstand van winkels en restaurants

Vraagprijs € 179.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,80%

Vraagprijs
€ 179.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!