T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Ter Apelkanaal Oost 122

Algemeen
 • Woonplaats
  Ter apelkanaal
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1920
 • Woonoppervlakte
  492 m²
 • Perceeloppervlakte
  2535 m²
 • Inhoud
  1887 m³
 • Aantal kamers
  7
Omschrijving

Ter Apelkanaal Oost 122 – TER APELKANAAL

Op een prachtige plek aan het kanaal met uitzicht op de brug bieden wij deze comfortabele, zeer ruime verbouwde vrijstaande woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning aan. De woning is origineel in 1920 gebouwd maar door de vorige eigenaar (metselaar) compleet voorzien van nieuwe buitenmuren en een nieuw dak. De huidige eigenaren hebben deze voortreffelijke basis van het nodige comfort voorzien door de boerderij grotendeels smaakvol van binnen te moderniseren. De kavelgrootte bedraagt maar liefst 2535 m², deze is deels bestraat met ruim plaats voor meerdere auto’s.

De woning is als volgt ingedeeld:

Rechter gedeelte: deze is via een zij-ingang te bereiken met ruime hal naar de open woonkeuken met luxe recent geplaatste inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur en gezellige woonkamer met houtkachel en zicht op het kanaal. Vanuit de hal zijn verder de hoogwaardig afgewerkte bijkeuken, de badkamer met douche en vaste wastafel, 3 ruime slaapkamers, toilet en verschillende inbouw- en inloopkasten te bereiken. De hal, gang, woonkamer en de keuken is voorzien van een passende plavuizen vloer, de woonkamer en de keuken wordt verwarmd door vloerverwarming.

Linker gedeelte is via de rechter gedeelte door de bijkeuken, via de voorzijde met eigen entree of via de achterzijde bij de deel te bereiken en is als volgt ingedeeld:

Entree aan voorzijde, hal, ruime woon/eetkamer met keurige inbouwkeuken in landelijke stijl en plavuizen vloer, tussengang met toilet, berging, ruime slaapkamer met comfortabele badkamer en suite met inloopdouche en vaste wastafel, ruime deel die zeer geschikt is voor het stallen van auto’s of het uitoefenen van een hobby of klussen.

Buitenterrein: zeer verzorgd buitenterrein dat grotendeels recent is snaarstrak bestraat en voorzien is van siergrind, achterzijde is omheind groen met sierhekwerk, aan de rechter (achter) zijde is een zeer hoogwaardige schuur met stolpkap bedekt met pannen en overdekt terras met op afstand bedienbare schermen geplaatst. Enkele jaren geleden is er een comfortabel en ruim zwembad geplaatst van 9×5 met verwarming en afdekzeil voor de zomer en de winter.

Extra informatie:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit eind 2019
– via een vlizotrap is de enorme verdieping te bereiken met uitbreidingsmogelijkheden
– kozijnen zijn in 2021 geschilderd

Vraagprijs € 525.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 525.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!