T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

’t Haantje 45

Algemeen
 • Woonplaats
  't haantje
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1991
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  150 m²
 • Perceeloppervlakte
  860 m²
 • Inhoud
  528 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

’t Haantje 45 – ’t Haantje

Heerlijk wonen in een rustig plattelandsdorpje en genieten van het Drentse landschap.

Wij bieden in het dorpje ’t Haantje gelegen nabij Sleen en slechts 10 minuten van Emmen gelegen deze prima afgewerkte comfortabele woonboerderij met slapen en baden op de begane grond aan. Deze woning is origineel in 1947 gebouwd, maar in 1991 tot op één muur na geheel afgebroken en weer geheel nieuw opgebouwd. Op het perceel van 860 m² met een verzorgde omsloten tuin met veel privacy staan ook een houten berging en een grote houten schuur met aangebouwde dubbele carport.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: zijentree, ruime hal, toilet, ruime slaapkamer met moderne laminaatvloer welke zeer eenvoudig als 2 slaapkamers of als slaapkamer en bijkeuken kan worden omgetoverd, keurige badkamer met ligbad, vaste wastafel en inloopdouche, woonkeuken in landelijke stijl met verschillende inbouwapparatuur onder ander een fornuis met oven, kleine berging, via ensuite deuren toegang naar de sfeervolle woonkamer met hoogwaardige houten vloer en gezellige houtkachel voor de koudere dagen, voormalige hal nu als berging in gebruik.

Eerste verdieping: overloop, CV ruimte, 2 ruime slaapkamers en werkkamer welke als extra slaapkamer kan worden gebruikt. Gehele verdieping voorzien van moderne laminaatvloer.

Extra info:
– gehele elektra en cv installatie is in 2007 vervangen, cv ketel in 2016 vernieuwd
– in de nabije toekomst wordt de woning aangesloten op het glasvezelnetwerk
– ca 5 autominuten van Sleen gelegen met o.a. een Albert Heijn supermarkt en andere winkelvoorzieningen
– schuur met carport is in 2008 gebouwd

Vraagprijs € 369.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 369.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!