T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Stieltjeskanaal 55

Algemeen
 • Woonplaats
  Stieltjeskanaal
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Aan vaarwater
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  303 m²
 • Perceeloppervlakte
  23830 m²
 • Inhoud
  1594 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Buiten wonen in optima forma!

Dit sfeervolle geheel staat op een prachtige kavel van maar liefst 23.830m² (bijna 2.5 hectare). De kavel is door de huidige bewoners van landbouwgrond geheel getransformeerd naar een prachtige tuin in diverse segmenten met een oase voor vogels, een paradijs voor de natuurliefhebber!
Het geheel biedt een optimale privacy in combinatie met een perfecte bezonning.
De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1920 en in de jaren-90 geheel verbouwd. De verbouwing is uitgevoerd met oog voor de historie en sfeer van de boerderij waardoor u nu kan gaan genieten. De woonkamer heeft aan de tuinzijde een fraaie serre. Bij de houtkachel zitten is het heerlijk vertoeven.
In het huidige bestemmingsplan heeft dit adres de bestemming wonen (het bebouwde gedeelte) en agrarisch (grootste gedeelte van het achterste perceel = tuin). De bestemmingsplanregels zijn bij Oost Makelaardij en/of Bert Stadman Makelaardij op te vragen.

Het prachtige stenen bijgebouw wordt door de eigenaar gebruikt als jachthuis maar is tevens te gebruiken als praktijk, kantoorruimte of gastenverblijf.
In het huidig bestemmingsplan heeft dit adres de bestemming wonen (het bebouwde gedeelte) en agrarisch (grootste gedeelte van het achterste perceel = tuin)

De tuin moet u komen beleven! Een prachtige tuin met uitstekende bezonning en optimale privacy. Aan de achterzijde van de boerderij is een mooie overkapping: ziet u zich hier al heerlijk eten, genietend van de tuin en de zon?

Plaatsen als Coevorden, Nieuw-Amsterdam, Emmen en Hoogeveen zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling woonboerderij
Begane grond: entree, vestibule, gang, woonkeuken met erker, woonkamer met aangebouwde serre, badkamer, zij-entree/hal, toilet, bijkeuken, stookruimte, interne hobbyruimte en garage.
Indeling verdieping: overloop, 3 slaapkamers en multifunctionele ruimte.

Indeling bijgebouw
Begane grond: entree, living met open keuken, bar, dubbele tuindeur, sanitairruimte.
Verdieping: zolderruimte.
Keuken: Sfeervolle woonkeuken in landelijke stijl uitgerust met gaskookplaat, koelkast en oven.

NB de woning is aangesloten op het gasnet ten behoeve van de geiser in het bijgebouw. De cv wordt verzorgd door een houtvergassingsinstallatie, in combinatie met de 20 zonnepanelen en de zonneboiler zorgt het voor zeer lage energiekosten.

Vraagprijs
€ 645.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!