T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Schwartenberger Strasse 58A Haren

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2001
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceeloppervlakte
  6978 m²
 • Inhoud
  545 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Schwartenberger Strasse 58A Haren-Rütenbrock Duitsland

Op een fantastische plek in het buitengebied bieden wij deze comfortabele vrijstaande woning met grote schuur aan. De woning is gebouwd in 2001, erg netjes onderhouden en staat op een royale kavel van 6978 m².

Graag laten we de verkopers aan het woord over de vele pluspunten van deze woning.

“Na een kleine 20 jaar van ons eenvoudige, maar fijne huis te hebben genoten, hebben we besloten de sleutel door te geven aan de volgende eigenaren. Niet dat ze enkel van het huis zullen genieten maar ook van de voordelen van wonen op de grens van Duitsland en Nederland.

Want gelegen in het rustige Schwartenberg, om precies te zijn, 600 m na de grensovergang, in Emmer-Compascuum grenst de Duitse kavel waarop dit huis is gebouwd, letterlijk aan de grens met Nederland.

De indeling van de woning is zodanig vorm gegeven dat je de grootst mogelijk privacy en rust kunt genieten terwijl je toch dichtbij de nodige voorzieningen zit. Met de naastgelegen woningen op ca 70 m afstand, ligt de woning 30 m terug aan een rustige weg waar je ruim zicht over de landerijen hebt waarop met regelmaat reeën en ander wild te zien is. De kavel van bijna 7000 m2 is grotendeels omheind weiland voor het houden van paarden, waarbij een buitenmanege van 50 x 20 m natuurlijk niet ontbreekt. In deze woning geniet je de hele dag van de zon. In de ochtend komt deze op aan de keukenkant, draait daarna naar de woonkamer en gaat onder aan de achterkant waar het terras zich bevindt. De slaapkamer ligt middenin de woning aan de achterkant. Hierdoor blijft de ruimte koel in de zomer en warm in de winter. Net als de slaapkamer bevinden het toilet, douche en zich op de begane grond waardoor de woning levensbestendig is.

In de grote schuur van 9 x 18 m, die schuin achter de woning is gebouwd, vindt u een ruime loopstal van ca 5 x 4 m. Verder biedt het volop ruimte om te kunnen klussen, te dienen als garage en/of bergruimte.”

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde hal, gang met toegang naar de gezellige woonkeuken met nette inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur, lichte woonkamer met uitzicht over de landerijen, separaat toilet, ruime slaapkamer, badkamer met douche en vaste wastafel.

Eerste verdieping: ruime slaapkamer, open ruimte met de mogelijkheid om nog meerdere kamers te creëren, berging.

Extra info:
– goed geïsoleerde moderne woning
– verschillende mogelijkheden voor dagelijkse boodschappen binnen enkele autominuten

Vraagprijs € 295.000,– k.k.

Makelaarskosten voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 295.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!