T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Ruinerbrink 295

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  tussenwoning
 • Bouwjaar
  1974
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceeloppervlakte
  144 m²
 • Inhoud
  449 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

In de geliefde woonwijk “Bargeres” bieden wij deze goed onderhouden en doorlopend gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde berging aan. Deze energiezuinige woning is in 1974 gebouwd en beschikt over zonnepanelen voor de opwekking van elektriciteit en een zonneboiler ketel. De kavelgrootte bedraagt 144m² en heeft een heerlijke tuin op het zuiden.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree hal, berging, toilet, meterkast, zeer ruime tuingerichte woonkamer (bijna 40 m²) met comfortabele houtkachel (2018 geplaatst) voor de donkere dagen, open keuken geplaatst in 2010 met diverse apparatuur en hoogwaardig granieten blad. De vloer is recent geëgaliseerd en voorzien van een PVC vloer.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 kinderkamers, 4e slaapkamer is in 2019 omgebouwd als badkamer met badkuip en designradiator (desgewenst eenvoudig weer terug te bouwen), badkamer II is in 2014 geheel opnieuw geplaatst en heeft een erg luxe en moderne afwerking.

Tweede afwerking: overloop met wasmachineaansluiting. zonneboilersyteem met CV, 4/5e slaapkamer met laminaatvloer

Extra info:
– in 2019 zijn de zonnepanelen geplaatst (2560KW) met 25 jaar garantie
– in 2014 zijn de ramen op de eerste verdieping vervangen en voorzien van HR++ beglazing
– in 2019 op zolder nieuwe pui geplaatst met HR +++ beglazing
– houtkachel met veel vermogen
– in 2016 schuur en houtopslag geplaatst

Vraagprijs € 175.000, — k.k.

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!