T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Rosenstrasse 8- Neusustrum

Algemeen
 • Woonplaats
  Neusustrum
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1996
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceeloppervlakte
  828 m²
 • Inhoud
  726 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

In een rustige woonstraat bieden wij deze comfortabele bungalow met aangebouwde garage, carport, houten tuinhuis en heerlijke tuin met grote vijver aan. De woning met overdekt terras is in 1996 gebouwd en staat op een royale kavel van 828m².

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree aan zijkant, ruime hal met houtkachel, keurig toilet, dichte keuken met vrijwel nieuwe keuken (augustus 2018) met diverse inbouwapparatuur, riante woonkamer met toegang naar het overdekte terras met op afstand bedienbare zonnescherm. Via de hal zijn de 3 ruime slaapkamers (15, 14,5 en 12m² groot) en de complete badkamer met douche, ligbad, toilet en vaste waste tafel in een badmeubel te bereiken.

Eerste verdieping: via vlizotrap te bereiken zolder met mogelijkheden tot uitbouwen

Extra info:
– de gehele begane grond is recent voorzien van vloerbedekking, onder deze vloerbedekking is grotendeels een tegelvloer aanwezig
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV- ketel welke in 2009 is geplaatst
– in 2017 is de schutting aan de rechterzijde nieuw geplaatst
– de woning is in 2017 voorzien van nieuwe binnendeuren
– blokhut is in 2019 geheel nieuw geschilderd
– badkamer wordt verwarmd via vloerverwarming

Vraagprijs € 235.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 235.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!