T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Reitgaarstrasse 58

Algemeen
 • Woonplaats
  Neuenhaus
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1956
 • Woonoppervlakte
  234 m²
 • Perceeloppervlakte
  2431 m²
 • Inhoud
  840 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Reitgarstrasse 58 – Neuenhaus Duitsland

Op een fantastische plek in het buitengebied van Neuenhaus en direct tegen een beschermd natuurgebied gelegen bieden wij deze gemoderniseerde en comfortabele vrijstaande woning met dubbele garage met schuur (meer dan 90 m² grondoppervlakte) en vrijstaande garage aan. Direct achter de woning bevindt zich een prachtige natuurvijver en nabij is het kleine mysterieuze en hoefijzervormige meertje “Tiefes Reitgaar” te vinden. De perceelgrootte bedraagt in totaal maar liefst 2431m², de kavel biedt veel privacy en heeft een prachtige, parkachtig aangelegde tuin.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, hal met smaakvolle plavuizen vloer, riante U-vormige woonkamer met prachtige Curupau-houten vloer, schuifpui naar het terras en heerlijke houtkachel voor de koelere dagen, werk/slaapkamer, keuken met prima inbouwkeuken uit 2005, achterhal met toilet, badkamer met douche, toilet en wastafel, bijkeuken. Het sanitaire gedeelte is recent compleet gemoderniseerd.

Eerste verdieping: overloop, badkamer (deels gemoderniseerd)met ligbad, toilet en vaste wastafel, direct ernaast een geheel gemoderniseerde badkamer met douche, toilet en vaste wastafel, kleine keuken (hoekkeuken), zeer ruime slaapkamer met plavuizen vloer, 3 prima kinderkamers. De bovenverdieping is in principe gereed voor dubbele bewoning waarbij de grootste kamer als woonkamer dient, op dit moment wordt hij zo echter niet gebruikt.

Buitenruimte: via een eigen oprit met een hek bereik je het erf met oudere garage, bestrate toegang naar de zeer nette en dubbele garage met schuur waar recent een nieuwe betonvloer is gestort, boven de schuur is over de gehele breedte en diepte een ruime vliering. Tussen de woning en schuur staat de royale overkapping welke heerlijke beschutting biedt voor de warme zomerdagen. De prachtige tuin is met zeer veel aandacht aangelegd en onderhouden, het biedt onderdak aan een variëteit van vogelsoorten en zelfs een uil is er regelmatig op zijn vaste plek te bewonderen.

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV-ketel uit 2002
– er is krachtig internet aanwezig
– de meeste wanden zijn recent opnieuw gestukadoord
– de woning is vanaf 2005 doorlopend met smaak gemoderniseerd
– op slechts enkel minuten van de winkels van Neuenhaus en Nordhorn gelegen

Vraagprijs € 349.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 349.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!