T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Nordhornerstrasse 84

Algemeen
 • Woonplaats
  Neuenhaus
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Ligging
  Aan drukke weg
  Vrij uitzicht
 • Woonoppervlakte
  208 m²
 • Perceeloppervlakte
  2344 m²
 • Inhoud
  923 m³
 • Aantal kamers
  8
Omschrijving

Nordhornerstrasse 84 – Neuenhaus

Aan de rand van Neuenhaus in directe omgeving van veel natuurschoon en wandelwegen bieden wij deze royale vrijstaande woning geheel geschikt voor dubbele bewoning aan. De woningen zijn naar keuze binnendoor te bereiken en daardoor bijvoorbeeld heel geschikt voor mantelzorg en 2 generaties onder één dak of natuurlijk geheel af te sluiten zodat een ieder zijn privacy heeft. De winkels in het centrum zijn binnen enkele minuten te bereiken en het geheel staat op een royale kavel van 2344 m² met veel privacy. Op het terrein bevinden zich een houten tuinhuis, 2 kassen en een schuur in aanbouw, de 2 ruime garages zijn inpandig.

De woningen zijn als volgt ingedeeld.

Woning I:

Begane grond: entree aan voorzijde, badkamer met witgoedaansluitingen, toilet, douche en vaste wastafel, slaapkamer, woon/eetkamer met laminaatvloer, keuken met keurige inbouwkeuken, achteruitgang naar Woning II.

Eerste verdieping: overloop, zeer ruime (slaap)kamer, toilet, slaapkamer met balkon. De woning is voorzien van een ruime kelder met CV-ruimte met een recent geplaatste gasgestookte CV-ketel en voorraadruimte, op de begane grond zijn de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen en zijn er nieuwe radiatoren geplaatst.

Woning II: deze woning is in 1992 aangebouwd en als volgt ingedeeld.

Begane grond: zij-entree, hal, woonkamer met schuifpui en houtkachel, keuken met keurige inbouwkeuken, ruime slaapkamer met directe toegang tot de badkamer met douche, toilet, ligbad en vaste wastafel, tweede slaapkamer. De woonkamer, keuken en de hal zijn voorzien van vloerverwarming, binnendoor is de riante inpandige garage te bereiken.

Eerste verdieping: royale overloop, 2 prima slaapkamers en de recent geplaatste moderne badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Ook deze woning is geheel onderkelderd met in totaal 5 ruimtes waaronder een CV-ruimte en “mancave” met biljart.

De laatste jaren zijn beide woningen uitgebreid gemoderniseerd en deels gerenoveerd, de ligging is perfect tussen stad en natuur in zodat aan de ene kant winkels, scholen en restaurants en aan de andere kant natuur en wandelpaden binnen enkele minuten te bereiken zijn.

Extra info:
– recent geplaatste CV-ketel in Woning I
– beide woningen hebben eigen parkeerplaats en eigen garage
– Bouwjaar Woning I oorspronkelijk 1949, daarna voortdurend gemoderniseerd

Vraagprijs € 249.500,– k.k.

Makelaarskosten voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 249.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!