T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Nieuwbouwwoning – Haren

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2018
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  250 m²
 • Perceeloppervlakte
  600 m²
 • Inhoud
  1058 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Nieuwbouwwoning – Duitsland

Dit is een voorbeeldwoning en kan men niet bezichtigen!

Bent u langer op zoek naar een hoogwaardige woning net over de grens in Duitsland en kunt u geen woning vinden die aan uw wensen voldoet. Neem dan eens contact op met ons voor een nieuw te bouwen royale vrijstaande woning met garage op een ruime kavel in het Emsland. Wij zoeken de kavel voor u naar uw wens en bouwen getoonde woning inclusief deze kavel voor € 300.000,– (enkel de keuken die getoond is en de granieten vloer zijn meerprijs)

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal, toilet, zeer ruime woonkamer met dubbele openslaande deuren, keuken, bijkeuken, riante slaapkamer met openslaande deuren en direct toegang tot luxe badkamer met inloopdouche, toilet, ligbad en badmeubel met vaste wastafel, inpandige riante garage.

Eerste verdieping: naar wens kunnen hier 2, 3 of evt 4 slaapkamers gerealiseerd worden, berging en 2e luxe badkamer met toilet, inloopdouche en vaste wastafel.

Vanzelfsprekend kunnen alle persoonlijke wensen tegen evt. meerprijs worden gerealiseerd.

Extra info:
– woning voldoet aan de huidige strenge eisen met betrekking tot isolatie
– voorzien van 3Fachverglasing (2x dubbel glas),
– gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken
– overdrachtsbelasting wordt alleen over de kavel geheven
– vanzelfsprekend zijn wij u ook graag van dienst in de Grafschaft Bentheim, maar door hogere kavelprijzen aldaar zult u iets meer gaan betalen

Koopsom € 300.000,– k.k.

Makelaarsprovisie 5,95% voor de koper over de eindsom

Vraagprijs
€ 300.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!