T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Mezenveld 63

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  hoekwoning
 • Bouwjaar
  1986
 • Ligging
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Perceeloppervlakte
  354 m²
 • Inhoud
  339 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Mezenveld 63 – Emmen

Genoemde prijs is een BIEDEN VANAF PRIJS!!!! Dit is bedoeld om door middel van onderhandelingen tot overeenstemming te komen over de verkoopprijs.

In de geliefde woonwijk Rietlanden bieden wij deze ruime hoekwoning op een zeer ruim perceel met houten garage voor 2 auto’s en extra parkeerplek op eigen terrein aan. De woning is gelegen aan een groenstrook en is in 1986 gebouwd. Kavelgrootte maar liefst 354 m².

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree, hal, toilet, tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 prima kinderkamers, badkamer voorzien van bad, toilet, douche voorzien van bodyjets, vaste wastafel.

Tweede verdieping: via een vaste trap te bereiken zolder met mogelijkheid om een 4e kamer te creëren en met CV opstelling.

Extra informatie:
– groenstrook met speelattributen aan voorzijde van de woning
– CV Merk Nefit Trendline is in 2015 geplaatst
– verschillende scholen in de nabijheid
– centrumvoorziening op enkele fietsminuten gelegen.

Vraagprijs: € 169.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 169.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!