T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Meteoorlaan 10

Algemeen
 • Woonplaats
  Hardenberg
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  124 m²
 • Perceeloppervlakte
  231 m²
 • Inhoud
  394 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Meteoorlaan 10 – Hardenberg

Aan de rand van een kindvriendelijke woonwijk aan een rustige ventweg met aan de voorzijde een groenstrook bieden wij deze keurige, ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging en houten overkapping aan. De woning is in 1972 gebouwd en is in nette staat. Gelegen in nabijheid van diverse voorzieningen zoals supermarkt, sporthal en basisscholen. De kavel heeft een grootte van 231 m² en heeft een omsloten tuin op het oosten met achterom.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal, meterkast, berging, toilet, ruime doorzonwoonkamer, dichte keuken voorzien van keurige inbouwkeuken.

Eerste verdieping: overloop met vaste kasten, ouderslaapkamer, 2 prima kinderkamers, badkamer met douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken, overloop met CV-opstelling, 4e ruime slaapkamer

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel, merk Intergas uit 2020
– zeer ruime tuin op het oosten

Vraagprijs € 209.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 209.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!