T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Melstruper Hauptstraße 22

Algemeen
 • Woonplaats
  Fresenburg
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1928
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
  Vrij uitzicht
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceeloppervlakte
  2719 m²
 • Inhoud
  1258 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Melstruper Hauptstraße 22 -Fresenburg Duitsland

Buitenkans voor liefhebbers van een betaalbare woonboerderij!!

Op een klein half uurtje van de grens van Zwartemeer en Ter Apel gelegen keurige woonboerderij met eenvoudige schuur op een kavel van 2719 m². De boerderij is origineel gebouwd in 1928 en staat aan een rustig dorpsstraatje, op de kavel bevinden zich meerdere statige eikenbomen.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: via de deeldeuren wordt de ruime deel met stallen bereikt, via de tussenruimte met CV ketel, witgoed aansluitingen en badkamer met ligbad, toilet, douche en badmeubel met vaste wastafel komt u in de woonkeuken met nette inbouwkeuken voorzien inbouwapparatuur. Verder bevinden zich op de begane grond nog de gezellige woonkamer, 2 slaapkamers en de achterhal.

Extra info:
– fantastisch veel ruimte in de ruime deel (80 m² exclusief de stallen)
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 1992
– veel privacy doordat de woonboerderij wat van de weg afstaat
– zicht over de landerijen
– nabij het stadje Lathen gelegen

Vraagprijs € 149.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 149.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!