T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Marienstrasse 7

Algemeen
 • Woonplaats
  Sustrum
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1958
 • Woonoppervlakte
  263 m²
 • Perceeloppervlakte
  1166 m²
 • Inhoud
  973 m³
 • Aantal kamers
  9
Omschrijving

Marienstrasse 7 – Sustrum Duitsland

In een rustige woonstraat in het gemoedelijke dorpje Sustrum, ongeveer 10 minuten over de grens bij Ter Apel gelegen, bieden wij deze zeer ruime vrijstaande woning aan die geheel geschikt is voor dubbele bewoning of wonen en werken aan huis. De woning is origineel eind jaren 50 gebouwd, maar tussentijds doorlopend grondig gemoderniseerd. De woning met carport en hoogwaardige houten berging staat op een kavel van 1166 m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, hal, toilet, dichte keuken met moderne in 2020 geplaatste inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, ruime woonkamer (29 m²) met spotjes, tussenhal met toegang naar kelder, ruime werkkamer.

Tweede woning: entree via woning I of via eigen entree, met hal, separaat toilet, ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en vaste wastafel (de badkamer is in 2021 geplaatst), ruime slaapkamer en ruime woonkamer.

Eerste verdieping: overloop, 4 kinderkamers, luxe afgewerkte badkamer met inloopdouche en badmeubel met vaste wastafel, riante ouderslaapkamer met toegang naar het inpandig balkon, separaat toilet.

Extra info:
– de woning is van binnen (en deels van buiten) geheel in frisse kleuren geschilderd
– in 2021 is de luxe houten berging geplaatst
– goede verbinding naar Nederland en Autobahn
– begane grond en verdieping grotendeels voorzien van lichte plavuizen vloer
– zeer geschikt voor kantoor aan huis.

Vraagprijs € 295.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 295.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!