T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Loher Strasse 4

Algemeen
 • Woonplaats
  Apeldorn
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1959
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  202 m²
 • Perceeloppervlakte
  5372 m²
 • Inhoud
  836 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Loher Strasse 4 – Apeldorn Duitsland

Heerlijk in het buitengebied gelegen bieden wij deze ruime comfortabele vrijstaande woning met vrijstaande garage en houten vrijstaand stalgebouw aan op een ruime kavel van 5372 m². De woning ligt aan de rand van het kleine dorpje Apeldorn en heeft een heerlijk uitzicht rondom over de landerijen en is perfect geschikt voor het houden van paarden. Bouwjaar oorspronkelijk 1959, in 2008 grotendeels gemoderniseerd.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: voorentree, hal, ruime woonkamer, eetkamer voorzien van een houtkachel en met toegang naar ruime serre met keurige plavuizen vloer, keuken met moderne inbouwkeuken met was- en kookeiland en voorzien van diverse apparatuur. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn in 2008 vernieuwd en voorzien van een moderne donkere plavuizen vloer. Vanuit de keuken is de aanbouw met bijkeuken met douchegelegenheid, werkkamer, toilet en voormalige badkamer (niet meer in gebruik) bereikbaar. De gehele begane grond is voorzien van een moderne donkere plavuizen vloer.

Eerste verdieping: overloop, ruime ouderslaapkamer met recent geplaatste moderne badkamer voorzien van inloopdouche en badmeubilair met dubbele wastafel, 2 ruime kinderkamers, separaat toilet, complete badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, berging.

Vanuit de hal is een kleine kelder bereikbaar en via buitenom is de grote kelder met CV opstelling te bereiken.

Extra info:
– voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas
– nabij Meppen (D) gelegen en met goede verbinding naar Nederland
– in 2019 is door de huidige eigenaren een moderne badkamer en suite geplaatst en is de elektra drastisch aangepakt en zijn de plafonds in de keuken, de woonkamer en eetkamer vernieuwd

Vraagprijs € 325.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 325.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!