T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Kreisstrasse 6

Algemeen
 • Woonplaats
  Wielen
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1945
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Perceeloppervlakte
  484 m²
 • Inhoud
  383 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

Kreisstrasse 6 – Wielen

Op een unieke locatie midden in de natuur bieden wij deze scherp geprijsde, voormalige halfvrijstaande bedrijfswoning van de Fürst von Bentheim aan. De woning met vrijstaande stenen berging en carport werd in 1945 gebouwd om de werknemers van de Fürst onder te brengen. Deze charmante woning ligt zeer rustig en is aan de aan de achterzijde uitgebouwd en is goed onderhouden alhoewel hier en daar de puntjes nog even op “i” dienen te worden gezet. Het geheel ligt op een kavel van 484m².

De woning is als volgt ingedeeld.
Achterentree, binnenkomst in de keuken met nette keuken met bovenkastjes en diverse apparatuur, badkamer met toilet, vaste wastafel, douchecabine en ligbad, bijkeuken, ruime eetkamer met keurige laminaatvloer, berging met garderobe, gezellige woonkamer.

Via de eetkamer is de droge kelder bereikbaar met stookruimte met gasgestookte CV ketel uit 2013.

Eerste verdieping: overloop, 3 prima slaapkamers.

De woning is ongeveer 10 jaar gelegen voorzien van nieuwe dakpannen.

Voor vogel- en natuurliefhebbers is deze plek zeer aan te bevelen, regelmatig wordt een grote variëteit aan vogels en dieren waargenomen.

Extra info:
– op circa 15 autominuten van Hardenberg geleden, de grens bij Radewijk is binnen enkele minuten bereikbaar
– de grote oprit geschikt is voor meerdere auto’s

Vraagprijs € 117.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 117.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!