T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Kollwitzsstrasse 4- Wietmarschen

Algemeen
 • Woonplaats
  Wietmarschen
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceeloppervlakte
  665 m²
 • Inhoud
  996 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Kollwitzsstrasse 4- Wietmarschen

In een rustig gelegen doodlopende straat bieden wij deze moderne en ruime comfortabele woning met inpandige garage aan. Deze riante woning met overdekt terras en buitenzwembad is gebouwd in 1994, maar daarna telkens gemoderniseerd. Het geheel staat op een kavel van 665m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: hal met vide en ronde trapopgang, toilet, ruime woon/eetkamer (ca 55 m²) met houtkachel, voorzien van vloerverwarming en met meer mogelijkheden om naar het terras te gaan, dichte keuken (even eens met vloerverwarming) met glazen schuifdeur en voorzien van een nette inbouwkeuken voorzien van diverse apparatuur, werk/speelkamer, bijkeuken, via binnendoor te bereiken inpandige garage met werkruimte voorzien van krachtstroom.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 3 kinderkamers, complete badkamer (bijna 12 m²) met vloerverwarming voorzien van ligbad, vaste wastafel, douche en toilet, berging met vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping: volledig geïsoleerde begaanbare zolder.

Extra info:
– veel privacy in de tuin
– recent geplaatst overdekt terras
– houten tuinhuis aanwezig
– verwarmd buitenzwembad, 1.4 meter diep en 4.60 meter doorsnede

Vraagprijs € 299.000,– k.k.

Makelaarskosten voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 299.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!