T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Kiefernweg 12 Dohren

Algemeen
 • Woonplaats
  Dohren
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1999
 • Woonoppervlakte
  178 m²
 • Perceeloppervlakte
  1004 m²
 • Inhoud
  1104 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Kiefernweg 12 Dohren Duitsland

In een rustige woonstraat in een dorpje vlakbij Haselünne en Herzlake bieden wij deze keurig zeer vrijstaand woonhuis met ruime inpandige garage en heerlijke ruime tuin aan. De woning ligt op een ruime kavel van 1004 m² en staat aan een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer komt. Het bouwjaar is 1999.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, aan de voorzijde, binnenkomst via een heerlijke ruime hal, lichte woonkamer van maar liefst 37 m² met een prachtig zicht en directe toegang tot de verzorgde tuin, keuken waar de huidige eigenaren bij hun komst in 2008 een moderne keuken in landelijke stijl met voldoende apparatuur hebben geplaatst, daarnaast bevindt zich de garderobe en en de bijkeuken. Via de hal is tevens de zeer royale inpandige garage van 40 m²met CV ruimte te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, de 3 slaapvertrekken zijn buitengewoon ruim te noemen met elk een formaat van 20 m², de ouderslaapkamer beschikt over een eigen kleedkamer en een badkamer met douche, vaste wastafel en toilet, via de overloop zijn de tweede badkamer van circa 20 m² te bereiken met ligbad, douche, dubbel vaste wastafel, toilet en wasmachineaansluiting en de tweed kinderkamers te bereiken.

Tweede verdieping: de grootste verrassing is misschien wel de ruimte op deze verdieping waar zich behalve een prima slaapkamer zich ook nog een zeer ruime hobbyruimte/ werkkamer bevindt.

Extra info:
– zeer geschikt voor mensen die gasten ontvangen of een hobby met ruimte hebben
– op circa 5 autominuten is Herzlake met diverse winkelmogelijkheden te bereiken.

Vraagprijs € 249.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 249.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!