T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Kaltentange 8

Algemeen
 • Woonplaats
  Heede
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  104 m²
 • Perceeloppervlakte
  4227 m²
 • Inhoud
  845 m³
 • Aantal kamers
  2
Omschrijving

Kaltentange 8 – Heede

***ALLE BEZICHTIGINGSMOMENTEN ZIJN VOL*** I.v.m. met de vele aanvragen en grote animo voor dit woonhuis zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol, en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Aantrekkelijk object voor iemand die een bijzonder project zoekt!!

Op een fantastische vrije locatie in het buitengebied en slechts enkele kilometers over de grens gelegen bieden wij deze zwaar verwaarloosde vrijstaande boerderij met weidegrond aan. De woning wordt verkocht in opdracht van een notaris die de boedel van de overleden eigenaar beheert. Het geheel staat op een ruime kavel van 4227 m².

Alles van waarde is inmiddels uit de woning gehaald, wel is er een moderne installatiekast aanwezig en is er een gasmeter in de woning. De woning lijkt bouwkundig in een redelijk staat te zijn (muren, dak, vloeren).

Het geheel wordt verkocht as it is, er wordt dus niet geruimd.

Wilt u deze boerederij weer in oude luister herstellen neem dan gerust contact met ons op.

Vraagprijs € 125.000,– k.k.

Makelaarskosten voor de koper 4,76%

Vraagprijs
€ 125.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!