T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Hoofdstraat 14 h

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Bouwjaar
  1973
 • Ligging
  In centrum
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Perceeloppervlakte
  0 m²
 • Inhoud
  305 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Hoofdstraat 14h – Emmen

Waar heeft u een beter uitzicht over de oude dierentuin dan vanuit dit penthouse, met balkon voor- en achterzijde, in de geliefde Ten Kate flat. Niet alleen het waanzinnige uitzicht rondom is alom bekend, maar ook zijn perfecte ligging midden in het centrum naast het oude postkantoor maakt deze flat tot een van de meest geliefde van Emmen. Geen wonder dat er zelden wat openbaar te koop wordt aangeboden en ook dit appartement is al tientallen jaren in handen van dezelfde familie.

Het penthouse op de achtste verdieping is als volgt ingedeeld:
Entree via een centrale hal met lift, hal, toilet, badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad en witgoedaansluitingen, slaapkamer met toegang tot het balkon via schuifpui. Vanuit de hal is tevens de gang naar de dichte keuken met eenvoudig keukenblok met toegang naar balkon via een schuifpui, de meterkast, berging en de zeer ruime ( 34 m²) woonkamer en ouder slaapkamer. Deze twee vertrekken geven ook toegang tot het balkon.

Het appartement beschikt over een garagebox, een berging in de kelder en het recht op een vaste parkeerplaats op het af te sluiten terrein.

Extra info:
– op het terrein zijn 2 bezoekers parkeerplaatsen aanwezig
– maandelijkse VVE-bijdrage inclusief gas en elektra bedraagt € 395,–
– het appartement bevindt zich in een nette authentieke toestand
– grotendeels voorzien van een keurige kurkvloer welke ook als ondervloer kan dienen
– bouwjaar 1973

Vraagprijs € 245.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 245.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!