T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Holtingerbrink 186

Algemeen
 • Woonplaats
  Emmen
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  tussenwoning
 • Bouwjaar
  1976
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceeloppervlakte
  164 m²
 • Inhoud
  321 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

Holtingerbrink 186 -Emmen

In de geliefde woonwijk “Bargeres” bieden wij deze leuke tussenwoning met vrijstaande stenen berging en houten tuinhuis aan. Deze recent (juli 2020) geheel professioneel geschilderde woning staat op een kavel van 164 m² met een heerlijke zonnige en omsloten tuin op het westen.

De woning is las volgt ingedeeld.

Begane grond: entree aan voorzijde, hal, toilet, meterkast, berging met CV opstelling en witgoedaansluitingen, royale, lichte, tuingerichte woonkamer met deur naar het terras, open keuken met complete inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 prima kinderkamers (een met entresol), recent geheel vernieuwde en moderne douche met badmeubel met wastafel.

Extra info:
– Bouwjaar 1977
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2015
– achtergevel voorzien van nieuwe geïsoleerde gevelbeplating
– nabij scholen, winkels en centrum Emmen

Vraagprijs € 145.000,– k.k.

Vraagprijs
€ 145.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!