T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Hardingerweg 19

Algemeen
 • Woonplaats
  Uelsen
 • Land
  Duitsland
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
  Vrij uitzicht
  In bosrijke omgeving
 • Woonoppervlakte
 • Perceeloppervlakte
  2693 m²
 • Inhoud
 • Aantal kamers
  0
Omschrijving

Hardingerweg 19 – Uelsen

Op een absolute toplocatie met volledige privacy op het hoogste punt van Uelsen, te weten op de Rönnerberg, bieden wij deze ruime bouwkavel van 2.693 m² aan. De kavel is volledig ontsloten dus de aanwezigheid van riolering, stroom en water is gegarandeerd en biedt rondom zicht tot kilometers ver.

Op de kavel staat inmiddels een vakantiehuis welke tijdens de bouw ideaal is om te bewonen tijdens de bouw en na het gereedkomen om als gastenverblijf te dienen. In het vakantiehuis zijn op dit moment 2 slaapkamers, een keuken met inbouwkeuken, woonkamer en badkamer met douche voorhanden.

Het geheel ligt in een bestaande omgeving dus niet in een nieuwbouwbuurt

Extra info:
– geen bouwdwang
– is bedoeld voor permanente bewoning
– gunstig gelegen ten opzichte van de voorzieningen en de Nederlandse grens

Vraagprijs € 245.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Bekijk plattegrond
Vraagprijs
€ 199.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!