T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Grüner Weg 2

Algemeen
 • Woonplaats
  Haren-erika
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1938
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceeloppervlakte
  826 m²
 • Inhoud
  574 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Grüner Weg 2 – Haren/Erika

Op slechts enkele kilometers van de grens bij Ter Apel bieden wij deze werkelijk keurig gemoderniseerde vrijstaande woning met vrijstaande schuur, veranda, vrijstaand houten tuinhuis en buitenzwembad aan. De woning is origineel in 1938 gebouwd, maar door de huidige bewoners in 2015 grotendeels gemoderniseerd en staat op een ruime kavel van 826m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: hoofdentree, hal, toegang naar de kelder, slaapkamer/werkkamer, ruime woon/eetkamer met houtkachel en openslaande deuren naar het terras, open keuken L-vormige inbouwkeuken met moderne inbouwapparatuur, tussenhal naar tweede entree, ruime slaapkamer, zeer hoogwaardige recent verbouwde badkamer met inloopdouche, hangtoilet, moderne badmeubel met wastafel en witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, kinderkamer, voormalige kinderkamer welke nu als sanitaire ruimte wordt gebruikt met douche en toilet, toegang naar ruim dakterras.

De woning is deels onderkelderd.

Extra info:
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2015
– de voormalige garage is aan de zijkant opengewerkt en wordt nu als veranda gebruikt
– de woning is ca 5 autominuten van de Autobahn gelegen
– in het dorp bevinden zich alle gewenste voorzieningen zoals grote recent geheel vernieuwde Edeka supermarkt, apotheek, scholen etc.
– de schuur is onderkelderd

Vraagprijs € 169.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 169.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!