T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Grüner Weg 13

Algemeen
 • Woonplaats
  Neurhede
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2015
 • Ligging
  Aan rustige weg
  Vrij uitzicht
  Open ligging
  Buiten bebouwde kom
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  238 m²
 • Perceeloppervlakte
  3154 m²
 • Inhoud
  1249 m³
 • Aantal kamers
  10
Omschrijving

Grüner Weg 13 – Neurhede Duitsland

Heerlijk in het buitengebied van Neurhede, op werkelijk een steenworp van de grens, gelegen geheel nieuw opgebouwd, gemoderniseerd en gerenoveerd object geschikt voor 2 gezinnen. Het geheel is in 2018 als nieuw opgebouwd en is nog nooit bewoond geweest na de renovatie. Het pand ligt op een ruime kavel van 3154 m² met fantastisch uitzicht rondom over de landerijen.

Deze schitterende woonboerderij wordt gekenmerkt door de prima isolatie, het gebruik van hoogwaardige materialen en de royale toegang van buitenlicht. Daarbij komt doordat alles zo goed als nieuw is u de komende jaren geen onderhoudskosten heeft.

De woning is als volgt ingedeeld.

Eerste gedeelte:

Begane grond: voorentree, hal met toilet en trap naar kelder, slaapkamer, badkamer met douchecabine, ligbad en vaste wastafel, woon- eetkamer van ca 48m² met luxe inbouwkeuken

Eerste verdieping: overloop, berging, 3 ruime slaapkamers

Tweede gedeelte:
Begane grond: via tussenhal met CV ruimte (met mogelijkheid om een sauna aan te sluiten) en slaapkamer wordt de hal met toilet en toegang naar luxe badkamer met douchecabine, ligbad en vaste wastafel bereikt, ruime woon- eetkamer met luxe inbouwkeuken en voorzien van warme houten vloer, toegang naar bijzondere trapopgang. Via de woonkamer kan het heerlijke overdekte terras bereikt worden.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers

Extra info:
– Voorzieningen nabij, supermarkt op 5 autominuten, centrum van Leer en Winschoten op 15 autominuten. De stad Groningen op 30 autominuten.
– In de omgeving natuurgebied Bourtange, vesting Bourtange en diverse bossen o.a. om heerlijk te wandelen.
– begane grond is grotendeels voorzien van luxe leistenen vloeren
– de woning is geheel voorzien van HR++ beglazing en is zeer goed (na)geïsoleerd
– slaapkamers zijn allen voorzien van mooie houten vloer

Vraagprijs € 424.500, — k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 424.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!