T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Grenzweg 3

Algemeen
 • Woonplaats
  Wilsum
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2001
 • Woonoppervlakte
  206 m²
 • Perceeloppervlakte
  13164 m²
 • Inhoud
  550 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Grenzweg 3 – Wilsum

Op zoek naar een absoluut vrij gelegen plek om te wonen?

Wij bieden tussen de dorpen Wilsum en Emlichheim deze moderne en compleet vrij gelegen vrijstaande woning met vrijstaande garage met dubbele carport aan op een ruime kavel van 13.164 m² . De woning is in 2001 hoogwaardig gebouwd en biedt slapen en baden op de begane grond. De kavel biedt rondom zon en schaduwplekken, maar overal heeft u zeer veel privacy.

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond: entree, ruime hal, keurig toilet, ruime woon/eetkamer met toegang naar de moderne volglazen terrasoverkapping, half open keuken met compleet uitgevoerde inbouwkeuken, ruime slaapkamer, luxe uitgevoerde badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche, toilet en compleet ingebouwde sauna, kleedkamer/2e slaapkamer.

Eerste verdieping: overloop, ouderslaapkamer, 2 kinderkamers, ruimte om extra kamer te realiseren. Alle slaapkamers zijn minimaal 20m² groot.

Extra info:
– overdekt terras van 30 m²
– extra kamer van ca 20 m² op de verdieping te realiseren
– garage met dubbel carport (samen ca 100m²)
– geschikt voor het houden van dieren

Vraagprijs € 488.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 5,95%

Vraagprijs
€ 488.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!