T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Grasriete 90

Algemeen
 • Woonplaats
  Emlichheim
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1960
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceeloppervlakte
  381 m²
 • Inhoud
  361 m³
 • Aantal kamers
  4
Omschrijving

Grasriete 90 – Emlichheim Duitsland

Aan het eind van een rustige straat aan de rand van het geliefde dorp Emlichheim bieden wij deze fraai halfvrijstaande bungalow met carport aan. De woning is origineel in 1960 gebouwd, maar in 2005 voorzien van nieuwe muren met isolatie, kunststof kozijnen. Tevens is de woning in 2008 van binnen sterk gemoderniseerd en is er in 2016 een geheel nieuw dak geplaatst. De woning staat op 381m² eigen grond.

De woning is als volgt ingedeeld.

Entree via zijkant, kleine hal, gezellige woonkamer met plavuizen vloer, dichte keuken met moderne inbouwkeuken met kookeiland en diverse apparatuur, bijkeuken, toilet, ruime ouderslaapkamer, complete moderne badkamer met inloopdouche, ligbad (whirlpool) en vaste wastafel. Via de woonkamer zijn de (niet gemoderniseerde) tweede slaapkamer en werkkamer te bereiken.

Extra info:
– op fietsafstand van 7 supermarkten gelegen
– onderhoudsarme tuin die strak afgewerkt is met vlonderplanken
– op slechts enkele autominuten van Coevorden en Schoonebeek gelegen
– energielabel F

Vraagprijs € 199.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 199.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!