T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Gentiaan 17

Algemeen
 • Woonplaats
  Erica
 • Land
  Nederland
 • Soort woning
  geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1979
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  187 m²
 • Perceeloppervlakte
  646 m²
 • Inhoud
  707 m³
 • Aantal kamers
  5
Omschrijving

Gentiaan 17 – Erica

In de kom van het geliefde dorp Erica bieden wij deze recent gemoderniseerde en zeer energiezuinige geschakelde vrijstaande woning met aangebouwde hobbyruimte, kantoor, berging en vrijstaande garage aan. Deze werkelijk instapklare ruime woning is in 2021 geheel buitenom geschilderd en vanaf 2019 voorzien van een luxe inbouwkeuken, comfortabele en hoogwaardige badkamer (2016) toilet (2017). Tevens zijn in 2019 meerdere duurzame investeringen in zonnepanelen, heatpipes, warmtepomp en vloerververwarming gedaan. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1979 en staat op een ruime hoekkavel van in totaal 646 m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, modern toilet, prachtige open woonkeuken met kook- en spoeleiland met alle denkbare inbouwapparatuur (waaronder koffiemachine, stoomoven en inductiekookplaat) ruime woonkamer, aangebouwd kantoor met zwarte plavuizen. Via de keuken is de ruime compleet vernieuwde bijkeuken met de witgoedaansluiting te bereiken en de voormalige garage die is omgebouwd tot hobbyruimte/kroeg en waar de alle technische voorzieningen zijn ingebouwd. Begane grond voorzien van moderne grote plavuizen die worden verwarmd via vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met vloerbedekking, luxe badkamer met dakkapel voorzien inloopdouche, ligbad (whirlpool), toilet en badmeubel met vaste wastafel.

Extra info:
– nieuwe groepenkast in 2019 geplaatst
– recent is de vloer opnieuw geïsoleerd
– alle leidingen in de woningen zijn recent vernieuwd
– dakkapel en badkamer in 2016 geplaatst
– heerlijke ruime garage met verwarming, stroom en water. tevens voorzien van vliering en elektrisch
bedienbare sectionaal deur

Vraagprijs € 389.500,– k.k.

Vraagprijs
€ 389.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!