T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Fasanenweg 2 Fehndorf

Algemeen
 • Woonplaats
  Fehndorf
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Woonoppervlakte
  155 m²
 • Perceeloppervlakte
  800 m²
 • Inhoud
  633 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Fasanenweg 2 Fehndorf Duitsland

Wie brengt deze eenvoudige, zeer scherp geprijsde woning weer tot leven!!!

In een rustige woonstraat in een dorpje net over de grens bieden wij deze eenvoudige woning met garage,carport en stenen berging aan. De woning is in 1965 gebouwd en staat op een ruime kavel van 800 m².

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: zij-entree, hal, toegang naar kleine kelder met CV ketel, 2 slaapkamers, werkkamer, in de aanbouw (circa jaren 80 aangebouwd) bevindt zich de keuken met relatief nieuwe inbouwkeuken, woonkamer, serre, toilet.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, kleine badkamer

De woning verkeert in een over het algemeen matige staat, op verschillende plekken zijn er vocht en schimmelproblemen, in de serre zijn enkele ruiten gebroken.

Vraagprijs € 99.500,– k.k.

Makelaarskosten voorde koper 5,95%

Vraagprijs
€ 99.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter).
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!