T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Fasanenstrasse 3

Algemeen
 • Woonplaats
  Geeste
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1958
 • Ligging
  Aan bosrand
  Aan rustige weg
  In woonwijk
  Vrij uitzicht
  Landelijk gelegen
 • Woonoppervlakte
  204 m²
 • Perceeloppervlakte
  2600 m²
 • Inhoud
  822 m³
 • Aantal kamers
  6
Omschrijving

Fasanenstrasse 3 – Geeste Duitsland

Heerlijk gelegen direct aan een biotoop en in de directe nabijheid van een natuurgebied met Speicherbecken bieden wij deze aantrekkelijke ruime vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage, garage, carport en royale vrijstaande schuur aan. De woning is staat in een zeer kleinschalige woonwijk en is in 1958 gebouwd, voornamelijk de begane grond is de laatste jaren doorlopend gemoderniseerd. De mogelijkheid van dubbele bewoning is aanwezig.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree via klein bordes, hal met trappenhuis, ruime slaapkamer (16 m²), comfortabel woonkamer met houtkachel, erker en smaakvolle parketvloer, keurige badkamer met ligbad, douche toilet en badmeubel met vaste wastafel, zeer ruime keuken met plavuizen vloer en royale inbouwkeuken in lichte kleurstelling, een van de highlights van het huis is absoluut het prachtige hoogwaardig afgewerkte overdekte terras met uitzicht over de fraai aangelegde tuin. Via de tussenhal met toegang naar de kelder wordt de dubbel garage en de droge achteringang bereikt. Via buitenom is de derde garage en hobbyruimte te bereiken.

Eerste verdieping: overloop, toilet, 2 slaapkamers, woonkamer, werkkamer en keuken (zonder veel inzet ook eenvoudig als 5 slaapkamers te gebruiken), luxe afgewerkte recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en vaste wastafel.

Zolder is een grote bergingszolder met een kamer, de zolder is via een vaste trap te bereiken.

De woning is vrijwel geheel onderkelderd en via de hoofdentree bereikbaar waar deze kelderruimte als partyruimte uitgevoerd. de tweede ingang is via de tussenhal en geeft toegang tot 4 ruimten waaronder de CV ruimte en de voormalige slachtruimte.

Extra info:
– op het dak van de schuur bevinden zich 48 zonnepannelen, deze worden korte tijd na de verkoop overgedragen aan de nieuwe eigenaren
– op korte afstand van Meppen gelegen
– de woning wordt verwarmd via een gasgestookte CV ketel uit 2014

Vraagprijs € 339.500,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3%

Vraagprijs
€ 339.500 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!