T: +31 (0) 591-221683
M: +31 (0) 6-54391183
info@oostmakelaardij.nl

Everskamp 9

Algemeen
 • Woonplaats
  Lathen
 • Land
  Duitsland
 • Soort woning
  vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2020
 • Ligging
  Aan rustige weg
  In woonwijk
 • Woonoppervlakte
  81 m²
 • Perceeloppervlakte
  344 m²
 • Inhoud
  389 m³
 • Aantal kamers
  3
Omschrijving

Everskamp 9 – Lathen Duitsland

U wilt geen onderhoud en een appartement is niks voor u!! Dan is deze bungalow zeker wat voor u.

Op een compacte kavel nabij het centrum van Lathen bieden wij deze, prachtige, onder architectuur nieuw gebouwde vrijstaande bungalow met aangebouwde berging en carport aan. De woning is zeer hoogwaardig uitgevoerd en biedt alle comfort op de begane grond. Natuurlijk wordt de woning verwarmd via een lucht-warmtepomp en is de woning zeer goed geïsoleerd met onder andere driedubbel glas, elektrische rolluiken en vloerverwarming in alle ruimten.

De woning is als volgt ingedeeld.

Begane grond: entree, hal, toilet, bijkeuken/CV ruimte, werkkamer/logeerkamer, ouderslaapkamer met eigen, luxe uitgevoerde badkamer voorzien inloopdouche, toilet en vaste wastafel, ruime woonkamer met open keuken (keuken dient nog zelf te worden aangeschaft en geplaatst) met toegang naar het heerlijke terras.

Verder kunt u bij deze woning onder andere rekenen op kunststof kozijnen met antracieten buitenzijde, rolluiken welke allen elektrisch bedienbaar zijn, hoogwaardige dakpannen, hoogwaardige plavuizen vloerbedekking, drempelvrij wonen, meerder TV aansluitingen.

Het centrum en het station is binnen enkele minuten te bereiken.

Koopsom € 254.000,– k.k.

Makelaarsprovisie voor de koper 3,57 %

Vraagprijs
€ 254.000 k.k.
Neem contact op
Asset 1
Gratis zoekopdracht

De mooiste woningen en het laatste aanbod ontvangen? Schrijf u gratis in!

Asset 3
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak vrijblijvend een afspraak!

Asset 4
Meer informatie?

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 38 individuele klant beoordelingen op Funda

COVID-19

Maatregelen van Oost Makelaardij in relatie tot het Coronavirus (COVID-19):
Ook ons kantoor neemt de verantwoordelijkheid, om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken. Neemt u even de tijd, om onderstaande informatie door te lezen. Wij vragen u vriendelijk, doch dringend onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

Bezichtigingen:

Gezien de richtlijnen van het kabinet, RIVM en de NVM kunnen er bezichtigingen plaats vinden. Houdt u daarbij de volgende voorwaarden in acht:

Als een bezichtiging oriënterend van aard is of als u bij voorbaat al twijfelt of een huis of appartement passend voor u is, dan zien wij graag dat u de afspraak afzegt.
Bent u verkouden, heeft u last van droge hoest, benauwdheid en/of heeft u koorts, heeft u recent contact gehad met een patiënt met het coronavirus of diens familie of bent u in een gebied geweest waar het coronavirus heerst, annuleer dan de afspraak! U wordt NIET toegelaten tot de woning of het appartement.
Wij schudden geen handen, maar zullen u hartelijk met een glimlach verwelkomen. Wij blijven gedurende de bezichtiging op gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) en dragen een mondmasker.
Onze (assistent) makelaar bezichtigt met maximaal met 2 personen tegelijk. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet toegelaten worden in de woning of het appartement.
Opvolgende kijkers laten we binnen, zodra de voorgaande kijkers zijn vertrokken.
Te koop staande objecten kunnen NIET op afstand/digitaal bezichtigd worden. Ook is het niet mogelijk, om een woning/appartement ongezien te kopen. U dient een object fysiek bekeken te hebben. 

Ons kantoor:

Ons kantoor is momenteel niet toegankelijk voor onaangekondigd bezoek. We zijn echter wel telefonisch en per e-mail bereikbaar.
In overleg kunnen er afspraken op kantoor plaats vinden.
Een afspraak kan alleen plaats vinden met maximaal 2 personen tegelijk samen met de (assistent) makelaar. Wij verzoeken u dan ook, om geen kinderen, ouders en/of vrienden mee te nemen, omdat zij helaas niet op ons kantoor zullen worden toegelaten.
Opvolgende afspraken laten we binnen, zodra de voorgaande zijn vertrokken.
Waar mogelijk zullen we zoveel mogelijk digitaal werken. Akten en opdrachten kunnen ook op afstand worden ondertekend. Alles overigens altijd in overleg.
Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip!

Corona bestrijden kunnen we alleen samen!